NJEMAČKI BILD O HRVATSKOJ

NJEMAČKI BILD O HRVATSKOJ

23. svibnja, 2013.

Bild foto

Najtiražniji njemački i europski list Bild na svojim uvodnim internetskim stranicama objavio je danas, 23. svibnja, medijsko – političku dobrodošlicu kancerogenoj Hrvatskoj kao novoj zvijezdi na EU zastavi koja će nakon dugo godina išćekivanja zablistati 1. srpnja ove godine u Bruxellesu. Secirajući sve probleme naše zemlje list vrlo plastičnim i sarkastičnim stilom oslikava  hrvatsku svakodnevnicu i naslijeđene probleme.

Njemački list posebno ističe da je Europska komisija u više navrata upozorila da je najveći hrvatski problem korupcija. Bild također piše da je Bruxelles već platio milijardu pretpristupnih eura vladi u Zagrebu.

Analitičari zaključuju kako je Bild na taj način usput uputio i poželio dobrodošlicu našem premijeru Zoranu Milanoviću u Leipzig na današnju 150. obljetnicu SPD-a.

Izvorni članak njemačkog Bild-a donosimo u nastavku te ga možete pročitati putem slijedećeg linka: http://www.bild.de/geld/wirtschaft/europaeische-union/kroatien-naechstes-milliarden-grab-30506248.bild.html T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code