KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO TREBA VODITI HRVATSKU

KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO TREBA VODITI HRVATSKU

28. studenoga, 2020.

Dosad najbriljantnijim udarcima i projektilima u svojem izlaganju tijekom rasprave o nepovjerenju ministru gospodarstva Tomislavu Ćoriću Karolina Vidović Krišto pokazala je svu raskoš svoga znanja i političke širine te domoljublja i svjesnosti o tomu u kakvoj se opasnosti Hrvatska i hrvatski narod nalaze. Možda ima i drugih koji imaju slično znanje i sličnu širinu, ali Karolina Vidović Krišto u svojem je nastupu u Hrvatskom saboru pokazala neustrašivost, žar i odlučnost da najsnažnijim riječima, koje su bile poduprte činjenicama, razotkrije kriminalnu odgovornost HDZ-a, premijera Andreja Plenkovića i ministra Ćorića

Napisao: Antun Babić

Kada tvrdim da je Hrvatska, pa i cijeli svijet, u nezamislivo opasnoj krizi, nisam otkrio toplu vodu. To danas zna, i na svojoj vlastitoj koži osjeća, svaki normalan čovjek i domoljub u Hrvatskoj.

Dakle, nije pitanje jesmo li u teškoj krizi, nego kako se iz te krize, koja prijeti opstanku hrvatskom naroda, može najdjelotvornije i najbrže izaći?

Iako to zvuči kao klišej i otrcana fraza, Hrvatskoj je danas uistinu potreban novi politički vođa. To mora biti osoba koja, u prvom redu, iskreno voli Hrvatsku i hrvatski narod. Zatim to mora biti srčana, neustrašiva i odlučna osoba koja se nikoga ne boji. Također, to mora biti bezgrješno čista (u kriminalnom smislu), poštena i nepotkupljiva osoba.

Osobno mislim da u ovom trenutku među hrvatskim domoljubnim političarima koji se nalaze u Hrvatskom saboru, tj. onih koji su vrlo prepoznatljivi u široj hrvatskoj javnosti, najbliža osoba koja ispunjava te kriterije jest – Karolina Vidović Krišto. Naravno, i igri su možda i neke druge osobe, o kojima u ovom trenutku nemamo dovoljno potrebnih empirijskih dokaza jer te osobe ili nemaju mogućnost dobiti medijsku pozornost ili su pak samo nezainteresirane i nespremne na osobnu žrtvu. To se odnosi na većinu intelektualaca u Hrvatskoj, koji šute i spavaju dubokim zimskim snom.

Veliki progon na HRT-u

Karolinu Vidović Krišto upoznao sam na jednom sastanku s prof. dr.sc. Josipom Jurčevićem prije tri godine. Bilo je to u trenutku njezina velikog progona na jugoslavenskoj televiziji (HRT-u). Od prvog trenutka bilo mi je jasno da je riječ o osobi vrlo snažnog karaktera, koja u svom srcu nosi Hrvatsku i hrvatski narod.

Karolinu Vidović Krišto nastavio sam s posebnom pozornošću pratiti nakon njezina izbora za zastupnicu u Hrvatskom saboru, na listi Domovinskog pokreta. Ona je bez imalo dvojbe bila najbolja Škorina akvizicija. Ipak, široka hrvatska domoljubna javnost nije pokazivala veće olakšanje, a ljevičari nisu isprva pokazivali zabrinutost ili strah zbog dolaska te neupitne hrvatske domoljupke u Hrvatski sabor. Mnogi su očekivali da će pod medijskim i političkim svjetlima iz redova Domovinskog pokreta puno snažnije i odlučnije biti obasjana neka druga “razvikana” imena, a prije svih predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro. Naravno, to se odnosi i na saborske zastupnike Mosta i suverenista.

Međutim, tri mjeseca nakon početka rada novog Sabora, uz prof. dr.sc. Milana Vrkljana, u Hrvatskom saboru i u hrvatskoj javnosti snagom meteorita bljesnula je nova hrvatska domoljubna nada, koju se već sada zasigurno može staviti u kategoriju ne samo karizmatičnih, nego i znalačkih, tj. vizionarskih i neustrašivih vođa, koji mogu iz dubokog blata izvući zaglibljena hrvatska kola. To je – vjerujem da će se većina čitatelja složiti – saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto.

Dosad najbriljantnijim udarcima i projektilima u svojem izlaganju tijekom rasprave o nepovjerenju ministru gospodarstva Tomislavu Ćoriću Karolina Vidović Krišto pokazala je svu raskoš svoga znanja i političke širine te domoljublja i svjesnosti o tomu u kakvoj se opasnosti Hrvatska i hrvatski narod nalaze. Možda ima i drugih koji imaju slično znanje i sličnu širinu, ali Karolina Vidović Krišto u svojem je nastupu u Hrvatskom saboru pokazala neustrašivost, žar i odlučnost da najsnažnijim riječima, koje su bile poduprte činjenicama, razotkrije kriminalnu odgovornost HDZ-a, premijera Andreja Plenkovića i ministra Ćorića za guranje Hrvatske u ponor iz kojeg neće biti povratka ako se nešto vrlo brzo ne učini i ne promijeni na hrvatskoj političkoj pozornici.

Domoljubni političari

Ovdje ću samo spomenuti da sam prije tri godine pred Hrvatskim saborom zaustavio ministra Tomislava Ćorića i pred novinarima mu rekao da će HDZ biti odgovoran za uništenje Hrvatske te da će za tu kriminalnu i pogrešnu politiku i on sam snositi odgovornost. Ministar Ćorić u Saboru je preživio glasovanje o povjerenju, ali je već sada politički mrtvac i samo je pitanje vremena kad će ga se Plenković riješiti kako bi spasio svoju pokvarenu kožu.

U zaključku želim kristalno jasno poručiti da stavljanjem Karoline Vidović Krišto na čelo hrvatske domoljubne oporbe i svih hrvatskih domoljuba u domovini i diljem iseljeništva ne tražim da ona zamijeni Miroslava Škoru na čelu Domovinskog pokreta. Jedino što znam i u što sam duboko uvjeren jest da su za pobjedu na izborima protiv Plenkovića potrebni vođa i politička alternativa koji su sušta suprotnost ljevičaru, unitarnom europejcu i globalistu Andreju Plenkoviću i HDZ-u, koji je pod njegovom potpunom kontrolom. Ne pada mi napamet nijedan današnji aktivni domoljubni političar, koji bi bio sušta suprotnost Andreju Plenkoviću u potrebnoj mjeri kao što to jest Karolina Vidović Krišto.

Kao jedan od najdugovječnijih hrvatskih domoljubnih političara u iseljeništvu i domovini osjećam svojom dužnošću iznijeti svoje mišljenje i duboko uvjerenje kako u ovom trenutku jedino Karolina Vidović Krišto ima sve potrebne osobine – od karizme do znanja, domoljubnog žara i neustrašivosti – da u kratkom vremenu oko sebe okupi i povede hrvatski narod u borbu, s izgledom za uspjeh, protiv sadašnjih unutarnjih okupatora i tlačitelja hrvatskog naroda. Vrijeme nam sve brže izmiče.

Osobno sam spreman dati svaku moguću pomoć Karolini Vidović Krišto na tom putu spašavanja hrvatske države i hrvatskog naroda. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Antun
  #1 Antun 30 studenoga, 2020, 11:19

  Dotična gospođa bi Hrvatsku, skupa sa ostalim članovima DP-a, temeljito upropastila za najviše 6 mjeseci !

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO-MARXISTA
  #2 FRANO-MARXISTA 30 studenoga, 2020, 02:59

  TKO JE KAROLINA VIDOVIĆ?
  KAROLINA VIDOVIĆ ,HOĆE BITI VIDOVITA I VJERNA KATOLKINJA , A TO JE NESPOJIVO.

  KATOLIK ,ZNAČI BIĆE KOJE NIJE SVJESNO SEBE KAO PREDMETA SVIJESTI ,VEĆ OTUĐENO BIĆE ČIJI RAZUM NOGAMA GAZI KORIJENE HUMANOSTI. I DOK SE VJERUJE U BOGA SVIJEST SPAVA, KAŽE HEGEL. NARAVNO , VJEROVATI U NEŠTO NADPRIRODNO, NEDOKUČIVO ,NESPOZNATLJIVIO ,KOJE NIKADA NIJE BILO PRIHVATLJIVO LJUDSKOJ SVIJESTI KOJA JE NA STUPNJU SPOZNAJE SEBE KAO PREDMEETA SVIJESTI I SVIJETA PRIRODE OKO SEBE. U PRILOG HEGELOVOJ DEFINICIJI I KONSTATACIJI, CITIRAT ĆU JEDNOG SREDNJOVJEKOVNOG FILOZOFA ,SKOLASTIKA, IZ GALERIJE UGLEDNIH SKOLASTIČKIH FILOZOFA,CRKVENE PATRISTIIKE , ERIUGENU, KOJI JE U SVOJOJ FILOZOSKOJ TEORIJI ,OBJAVLJENOJ 867 GODINE ,POD NAZIVOM =,DE DIVISIONE NATURE=, OSVRĆUĆI SE KRITIČKI NA SV.PISMO PITA SE: DA LI BOG ZNA ZA SEBE ?ŠTO ON O SEBI MOŽE REĆI KADA JE NIŠTA . BOG DAKLE ,NE ZNA ŠTO JE ON , KADA NIJE NIŠTA. DAKLE ,ON NE SAMO DA JE ,ZA LJUDSKI UM NESVATLJIV NEGO I ZA SAMOG SEBE,ZBOG TOGA ŠTO NE SPADA U PODRUČJE NEČEGA. AKO BI ON I SEBE SPOZNAO , TADA BI OPET POKAZAO DA NIJE NEOGRANIČEN, NI NESVATLJIV, NI NEIZRECIV. AKO JE TAKAV ONDA ON NIJE BOG ,AKO JE BOG TADA SAM NE ZNA ŠTO JE ON=. RELIGIJA JE OPIJUM NARODA, REČE MARX , JER SE RELIGIJA UVJEK NADOMJEŠTA ILI BIVA NADOMJESTAK DUHOVNOJ I MATERIJALNOJ BIJEDI ,PA KAŽE CIRTIRAM MARXA: RELIGIJA JE UZDAH POTLAČENOG STVORENJA , DUŠA SVIJETA BEZ SRCA ,KAO ŠTO JE DUH BEZDUŠNIH PRILIKA , ONA JE OPIJUM NARODA=. DAKLE, KOD TIH BIĆA SVIJEST JE UVJEK NA NISKOM STUPNJU RAZUMA , KOJI NIKADA NIJE SVJESTAN SEBE KAO PREDMETA ,VEĆ BIĆA PRIRODE ,A SVE ŠTO JE PRIRODNO TREBA OSTAVITI PRIRODI KAO NELJUSDSKO ,KAŽE HEGEL , JER TAKVA BIĆA PRIRODE , ŽIVE NAGONSKI I NAJČEŠĆE SE POVODE ZA UŽIVANJEM , A UŽIVANJA NA TOM STUPNJU SVIJESTI SU NAGONSKA ,ZNAČI NEKONTROLIRANA OD MEHANIZMA SVIJESTI KOJA NIJE NA NIVOU SAMOSTALNE SAMOSVIJESTI, KADA BIĆE, PO HEGELU ,POSTAJE ČOVJEK.PA NAŠA
  KAROLINA JE OPSJEDNUTA SVOJOM DINARSKO-EPSKO-TALIBANSKOM TRACIJIOM KOJU KITI NEKIM KATEGORIJAMA KOJE NI SAMA NE RAZUMIJE ,PA ĆE SE ,ONAKO,HIPOKRIZIJSKI ,SVOJSTVENO ZATUCANOM KATOLIKU ,POZIVATI NA GRIJEH , NESUŠTINSKU IMENICU ,KOJI JE , NIŠTA MANJE ,NIŠTA VŠE ,NAUČILA U ŽUPNOM UREDU, NA VJERNAUKU U NJEMAČKOJ ,KOD KATOLIČKE MISIJE KOJA JE INDOKTRINIRALA NAŠE RADNIKE U DUHU ANTIKOMUNIZMA ,A PROTIV NJIHOVE VLASTITE SVIJESTI I OSOBNOSTI.
  ZATO PORUČUJEM POŠTOVANOJ KAROLINI VIDOVIĆ DA SE OKANI KATOLIČKIH FALETANJA JER JE TO ZA NORMALNOG ,SVJESNOG HRVATSKOG GRAĐANINA SLAVENSKE PASMINE, KAKAV BIVSTVUJE NA OVIM BALKANSKI PROSTORIMA OD DAVNIH DAVNINA,A NIJE ISTI NJENOM DINARSKO-ALTAJSKO-MONGOLSKOM MHRVTSVU ,POKRŠTENIH BALIJA ,DOSELJENIH NA DINARSKE OSOJE I PRISOJE,UVIJEK U SLUŽBI ZLOČINAČKOG KRŠĆANSTVA, EVROPSKIH CARSKIH I KRALJEVSKIH,FEUDALNIH DINATSIJA, PA JE UVREDA KADA MU JEDNA TALIBANKA,ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE , SA DINRSKIH OSOJA I PRISOJA, SERVIRA SVOJE DINARSKO- EPSKO-PLEMENSKE DAVORIJE KOJE OBLAČI U NEKO SAMO NJOJ POZNATO HRVATSTVO, KOJE JE PRIHVATLJIVO SAMO U NJENOM DINARSKO-TRIBALNOM AMBIJENTU, POKRŠTENIH BALIJA, KOJE NIJE SLAVENSAKO OSIM ALTAJSKO-IRANSKO,PA NEK ONA U NJEMU I OSTANE SLUŽBUJUĆI ZLOČINAČKOM KRŠĆANSTVU ,ONOM RIMSKOM.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Magdalena
  #3 Magdalena 29 studenoga, 2020, 08:30

  Ima puno ludi koji su domoljubni, sposobni, neustrašivi, obrazovani i spremni se žrtvovati za Hrvatsku, ali nemaju prilike, niti šanse – anonimni su u javnosti, za vladajuće nepodobni,….nevidljivi su Opozicije nema u Hrvatskoj. Milanović i Plenković su stari frendovi, vješto su odigrali predstavu i zabavljali narod svojim prepucavanjima, s ciljem da se ne govori o Janafu, u kojem su obojica uhvaćeni s prstima u pekmezu. U toj kriminalnoj špelunki su se planirali, dogovarali i realizirali državnički i državni poslovi, uz brojač novca iza šanka, uz tamburice, iće, piće i kurve.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code