IZVOĐAČI NA CMC FESTIVALU U VODICAMA

IZVOĐAČI NA CMC FESTIVALU U VODICAMA

30. lipnja, 2020.

CMC festival u Vodicama powered by Calzedonia. Nastavljamo s predstavljanjem izvođača koji će nastupiti na velikoj pozornici u Vodicama, a među njima su i Aleksandra Radović, Alen Nižetić, Domenica, Trio Gruš i Edi Šegota & Mislav Biočina koji su svoje pjesme već otkrili javnosti.
Po prvi put u Vodice dolazi velika pop zvijezda iz Srbije, Aleksandra Radović, koja je ove godine za Croatia Records objavila novi studijski album i upravo pjesmu koja se nalazi na tom albumu, “Ne hvala”, otpjevat će na CMC festivalu u Vodicama.

“Predvorje života” njezin je peti studijski album, a prije njega objavljeno je i izdanje “The Best of Collection” koje je označilo početak suradnje s Croatia Recordsom.
Iako je na hrvatskoj glazbenoj sceni prisutan dugi niz godina, što kao solo pjevač, što kao član grupe Tutti Frutti, Alen Nižetić, jedan od najuspješnijih pjevača zabavne glazbe nove generacije u Hrvatskoj, tek je pretprošle godine debitirao na CMC festivalu u Vodicama. Tada je nastupio s pjesmom “Ja sam te volio”, a ove godine vraća se u Vodice s novim hitom “Lete uspomene”.
Dobitnica ovogodišnjeg Porina za najbolji album zabavne glazbe, simpatična i talentirana Domenica, također je među povratnicima na CMC festival Vodice 2020. powered by Calzedonia. Prošle godine objavila je svoj prvijenac “Ćiribu ćiriba” koji je osim Porina osvojio i Hrvatsku. S njega je skinut i singl “Ne vidim, ne čujem” s kojim je nastupila prošle godine u Vodicama, a ovoga puta riječ je o potpuno novoj pjesmi koja je pozitivna, zarazna, vesela – prava ljetna.
Trio gušt, majstori scenskog nastupa, vječiti zabavljači i zasigurno najveselija grupa iz Dalmacije koja se može pohvaliti koncertima na gotovo svim kontinentima, predstavila je pjesmu i spot s kojom dolazi na CMC festival u Vodice – “Hej tugo”.
davno otkrivenu ljubav Dalmacije i Slavonije čije prijateljstvo njeguju godinama, točnije još od glazbenog festivala Zlatne žice Slavonije u Požegi. Naime, režiju video spota potpisuje Marijo Krišto, dok je glazbu napisao Aleksandar Homoky, iza teksta pjesme stoji Nedo Zuban, a za aranžmane su zaslužni Aleksandar Homoky i Darijo Marunčić. Protagonistica video spota je slikarica Marina Drašković koja također radi u odgoju za predškolsku djecu.
Iako obilježen sjetnim tekstom, singl “Hej tugo” u isto je vrijeme zbog živog ritma preplavljen optimističnim prizvukom, ali i latino štihom kao novom komponentom u njihovom radu uz mnoštvo živih dionica na gitari i mandolini.
Edi Šegota i Mislav Biočina, vrsni solisti koji su svoje glazbeno iskustvo dvadesetak godina stjecali u klapama, odlučili su napraviti iskorak i krenuti dalje kao duo s pjesmom “Ostavi mi snove” koju će predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu.  Ovi profilirani solisti imaju i autorsku komponentu tako da glazbu za njihovu pjesmu potpisuje Mislav Biočina, tekst Ružana Kovač, a aranžman Hrvoje Domazet. Ovakav duo koji njeguje dalmatinski zvuk već neko vrijeme nije viđen, pa su Edi i Mislav ovdje vidjeli prostora da pruže publici i slušateljima nešto novo.
Nova pjesma koju će predstaviti na CMC festivalu, kažu, odlično im je legla, po zvuku i po aranžmanu, a daje mogućnost da Edijev tenor i Mislavov bariton budu idilično isprepleteni, na ravnopravnoj razini. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 22:41

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.]\][-=[]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code