JADNA NIKOLINA U CANNESU

JADNA NIKOLINA U CANNESU

25. svibnja, 2014.

Nikolina-Pisek-1 Custom

E, što ti je vijest! Dok Hrvatska roni suze i pomaže ljudima koji su ostali bez ičega u nedavnim poplavama i koji se još uvijek ne mogu vratiti svojim kućama, nekakva voditeljica imenom Nikolina Pišek-Ristović (42) osvaja hrvatski medijski prostor, čak više nego ljudi koji su u istočnoj Slavoniji doživjeli osobnu katastrofu. Pa, što je to ta voditeljica, koja živi u Beogradu, tako značajno učinila da joj se većina hrvatskih medija klanja do koljena? Navukla je na sebe neku ekstravagantnu pripojenu haljinu, bez grudnjaka, a koja u donjem dijelu više sliči na “polarnog medvjeda” te se u Cannesu počela “upucavati” i fotografirati s nekim svjetskim glumačkim zvijezdama, poput Leonarda DiCaprija i pobjednice Eurovizije Conchite Wurst. Što je još tako značajno učinila ova jadna i udata žena da je zaokupila toliku medijsku pozornost? Ništa, to je bilo sve! S ovim istinskim zvijezdama bila je tek toliko da se slikala, što joj je bilo dovoljno da pokupi “slavu”. Osim što je bila bez grudnjaka navodno je bila i bez gaćica, pa tko se onda ne bi fotografirao sa ovakvom divom? Na fotografiji se lijepo vidi da je jedan DiCaprijo uopće ne doživljava, pa je stao uz nju s čašom šampanjca kao da pozira uz neku vrbu. Za te medije još je “jaka” vijest bila da naša draga Nikolina nije (zamislite) željela reći je li sa sobom u Cannes na festival filmova povela i supruga Vidoja, što je samo još više razgalilo maštu hrvatskim izvjestitelja.

E, to je vijest, a ne da je pukao nasip i da je poplavljeno neko hrvatsko selo!

Mladen Pavković T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. olala
  #1 olala 26 svibnja, 2014, 14:21

  pravo akademice, da Hrvati imalo drze do sebe ova drolja i sve oko nje ostalo bi u krugu onih s kojima zivi,a ne po novinama

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Akademik iz Bosne
  #2 Akademik iz Bosne 26 svibnja, 2014, 05:37

  Ta hrvatska kuja podmetnula se pod srpskog psinu. Vala mašala. Tako su neke Hrvatice udavala se za Srbende i obratno, pa su tako Srbi preko svojih zetova i snaha, burazeru, jeb…Hrvate u politilčko dupe!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. fijubriju
  #3 fijubriju 25 svibnja, 2014, 07:19

  ovako nesto jos ne vidjeh (mufaste cizmice). bolje mi izgleda ova s bradom!?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code