IZLOŽBA MALIH ŽIVOTINJA U SISKU

IZLOŽBA MALIH ŽIVOTINJA U SISKU

6. prosinca, 2017.

 

 

Udruga za uzgoj golubova, peradi i kunića „Sisak 1971“ organizira 25. državnu izložbu malih životinja koja će se održati od 8. do 10. prosinca u prostoru bivšeg Herbosa (Ulica Nikole Tesle, preko puta KTC-a) u Sisku. U sklopu izložbe održat će se posebna specijalka sisačkih prvrtača.

Svečano otvorenje izložbe je u petak, 8. prosinca u 15 sati. Cijena ulaznice za odrasle je 15 kuna, a za djecu je ulaz besplatan. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 7 prosinca, 2017, 21:16

  Kolko košta ovo reklamiranje firmi u Naslovu….? niste spomenuli Sisciju, Exco, to su firme koje uz navedene posluju na ovom području. To je sad prava industrijska zona. na povratku posjetite i “Ciglarsku grabu”. sad se stvarno ima gdje boravit zahvaljujući naporima kritizirane gradonačelnice. Stvarno je mačka i pol.

  Još samo da spomenem da u sklopu tog prostora ima i Zoološki vrt na otvorenom kojeg paze zaštitari.
  pa kad već idete na izložbu malih životinja, posjetite i one”zvjeri”.
  Sjetite se da se zagrebački ZOO vrt nekada nazivao Zvjerinjak.
  Možda u ovom sisačkom nađete i svoje”obitelji”.
  Vrijedi doći na ove parcele. napokon predbožični ugođaj.
  Nije vam daleko doći niti do klizališta Uz Kupu. ravno pred biskupske dvore i ostati na večernjoj misi. I uvjeriti se kako je sklizak teren. Veselje i razonoda za sve generacije Siščana….i onih koji će to postati.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 6 prosinca, 2017, 20:07

  POŠTOVANI GRAĐANMI HRVTSKE ,JESTE LI SVJESNI DA JE INSTITUCIJA FACEBOOKA, U SLUŽBUI ZLOČINAČKE NACISTIČKO-RASISTIČKO-KLERIKALNO-NACI-ŠOVINISTIČKE KATOLIČKE CKERVE.

  PA SVE NAPISE KOJI SE KRITIČKI OSVRĆU NA TO RAZDOBLJE I TRETIRAJU GA SA POVIJESNO-POLITIČKO-NACIONALNIH STAJALIŠTA, BIVA ZABRANJEN I KAŽNJEN ISKLJUČENJEM IZ DRUŠTVENIH MREŽA ,PO CIJELI MJESEC DANA KAKV JE SLUČAJ SA MOJIM KOMENTAROM TAKVE VRSTE, I TAKVOG SADRŽAJA.
  A JA IM UZ MOJ KRITIČKI SADRŽAJ ,TO STEŠPINČEVSKO-KRVOLOČNO-KATOLIČKO POVIJESNO RAZDOBLJE RAZVRATA I KALANJA ,SVE TO ILUSTRITRAM FOTOGRAFIJAMA KOJE POKAZUJU DA SU NJIHOVI PRECI ,STEPINČEVI ,KATOLIČKI SLJEDBENICI BILI NA STUPNJU,REKAO BI HEGEL, PRIRODNE SVIJESTI ,KADA SU MOGLI VRŠITI TAKVE ZLOČINE KOJI SU BILI I UVIJEK SU PRIMJERENI SAMO ZA KATOLIČKU SVIJEST I KATOLIČKOG SLJEDBENIKA RIMOKALTOLIČKE SLJEDBE.TO I DANAS I JUČER U VJERSKOM RATU, A POSEBNO U HERCEGOVINI GDJE SU TI STEPINČEVSKI KATOLICI ORGANIZIRALI KONCENTRACIONE LOGORE ZA SVAKOG DRUGOG I DRUGAČIJE LJUDSKO BIĆE , ZBOG ČEGA JE U HAGU OSUĐENA 6-TORA TIH KATOLIČKIH ZLIKAOVACA,JER SU TI LGORI BILI JOŠ ZLOČINAČKIJEG TRETMANA TAMOŠNJIH UZNIKIA NEGO ONIH IZ VREMENA III-ĆEG REICHA .
  PA SLIJEDESTVENO TOME ,INSTITUCIJA FACEBOOKA, SE POISTOVJEĆILA SA TIM KATOLIČKIM ZLOČINIMA I NJEGOVA DJELATNOST U SLUŽBI DRUŠTVENIH MREŽA SE PREDICIRA ,NACISTIČKO-RASISTIČKO-KLERIKALNO-ŠOVINISTIČKI, PREMA NAMA ,GAĐANAIMA KOJI SE POKUŠAVAMO SLUŽITI SLUŽBOM FACEBOOKA ,ALI IZRAŽAVAJUĆI NAŠE MIŠLJENEJ O SVIM DRUŠTVENIM PROBLEMIMA NA NAČIN KAKO TO MI SVOJOM SVIJEŠĆU POIMAMO.MEĐUTIM, TU JE NACISTIČKO-ŠOVINISTIČKA SLUŽBA ,FACEBOOKA, KOJA KONTROLIRA I REGULIRA JAVNO MIJENJE PREMA SVOJIM NACISTIČKO-KATOLIČKO-ZLOČINAČKIM ARŠINIMA. PA SVE ŠTO NIJE U TOM ARŠINU BIVA ZABRANJENO,TOTALNO. TKO SE HOĆE UVJERITI U ISTINTOST MOJIH NAVDA NEKA PROČITA MOJ KOMENTAR ,KOJI JE ZABRANJEN OD OVE KATOLIČKO-ŠOVINISTIČKO-NACISTIČKE HODRE ,FACEBOOKA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO
  #3 FRANO 6 prosinca, 2017, 20:04

  Državno odvjetništvo Republike Hrvatske, Gajeva 30a, 10 000 Zagreb, tel.+

  POŠTOVANO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO,JAVLJAM VAM SE KAO GRAĐANIN ,ZA JEDAN SAVJET KOJI BI MI POMOGAO ,KAKO DA SE ZAŠTITIM ,JA KAO GRAĐANIN ,KAO KORISNIK JAVNOG INFORMORANJA PUTEM FACEBOOKA,KOJI ME STALNO ONEMOGUĆUJE DA ISKAŽEM SVOJE PROTIVLJENEJ NEKIM NAPISIIMA ,POJEDINIH GRAĐANA I NEKIH DRŽAVNIH INSTITUCJA.
  PA NAPRIMJER, NEKI DAN SE JAVIM DA PROTURIJEČIM ,ALI ARGUMENTIMA KOJIMA JA RASPOLAŽEM I KOJE NAVODIM, A ONI SU IZ VIKIPEDIJA ,U SVOM KOMENTARU ILI REPLICI , DA PROTURIJEČIM POMAMNOJ HAJCI NA DRUŠTVENI SUSTAV ODNOSA ,ONAJ BIVŠI ,SOCIJALISTIČKI , KOJEGA SE OPTUŽUJE ZA MASOVANA ZVJERSTVA ,LIKVIDACIJE ,ZLOČINE, TOTALITARIZAM,NjIhOVI IZRAZI KOJIMA SE SLUŽE DA PRIKAŽU TAKOZAVNI KOMUNISTIČKI TOTALITARIZAM.
  JA ,GRAĐANIN ,KOJI BI HTIO UZVRATITII, POKUŠAVAM TO UČINITI ,JAVLJAM SE NAPRIMJER JEDNIM KOMENTAROM KAO OPORBOM, NaVODEĆI BIVŠI SUSTA NDH-ZIJE KAO KRVOLOČAN ,I IMENUJUĆI USTAŠE KAO HORDE STEPINČEVSKIH KOLJAČA,ZBOG ČEGA ME REDAKCIJA FACEBOOKA, KAŽNJAVA ISKULČENEJM IZ JAVE KOMUNIKACIJE NA VRIJEME OD 29 DAN I 23 SATA, NE PRUŽIVŠI MI NIKAKVU ŠANSU DA SE OPRAVDAM ,DA IM DOKAŽEM DA IM MOGU PODASTRIJETI ,ČAK I FOTOGRAFIJE O KOLJAČKOJ SENASI TIH STEPINČEVSKIH BOJOVNIKA. NARAVNO SLUŽEĆI SE VIKIPEDIJOM-MA .
  PA POŠTOVANO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO, POKAŽITE MI PUT ZAŠTITE OD OVE MOČNE INSTITUCIJE ,MENI GRAĐANINU,OD DEVEDEST GODINA ,KOJI IMA PROZOR U SVIJET SAMO PREKO OVOG INTERNETA ,JER DRUGE MOGUĆNOSTI NEMAM ,A SADA MI I TA MOGUĆNOST BIVA UKINUTA .OSIM TOGA MORAM VAS INFORMIRATI DA SE TO PREMA MENI NE DEŠAVA SAMO OVAJPUT.DO SKORO SAM BIVAO TAKOĐER KAŽNJEN ISTOM TAKVOM ZABRANOM NA TAKAV ROK,OVE GODINE,A PROŠLE TAKOĐER 2X-TA
  PA ŠtA DA JA ČINIM ILI UČINIM DA SE OPARVDAM ILI DA PREDLOŽIM NEKO SLUŽBENO TIJELO KOJE BI BILO POSREDNIK U MOM SLUČAJU. JA SAM PENZIONER ,NEMAM NIKAVIH SREDSTVA, A NOVACA NAJMANJE , DA BI POKUŠAO TRAŽITI ZAŠTITU OD OVE MOČENE INSTITUCIJE,FACEBOOKA.PA ZAKLJUČUJEM DA ME SE ŠIKANIRA,JER SADRĐŽAJI MOJIH KOMENTARA NE VRIJEĐEJU NIKOGA OSIM ŠTO DUGO PAMTIM I IMAM VELIKOISKUSTVO PAMČENja TE GA PLASIRAM U SVOJIM KOMENTARIMA ,ALI SU ISTINITa ,ILI SAM IH DOŽIvIO ILI SAM KROZ SVOJE ŠKOLOVANJE UČIO,ČITAO SPOZNaO IZ RAZNIH PISANIH FORMI .BIO BIH VAM ZAHVALAN ,KADA BI MI POMOGLI DA RIJEŠIM OVU ZAVRZLAMU.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code