NAJNOVIJE NA PORTALU

 • NAGRADA ŽGADIJA

  NAGRADA ŽGADIJA

      Književna nagrada Hrvatskog književnog društva Ogranak Zadar: ŽGADIJA.  Prema izvornoj ideji književnika i novinara, predsjednika Hrvatskog književnog društva …Opširnije »
 • NESRETNI SRBINE MILORADE

  NESRETNI SRBINE MILORADE

    Zanimljivo je i ovom prilikom primijetiti da Plenkovićev (u narodu neželjeni) koalicijski partner u ulogama manjinskog samozvana čelnika, nakladnika …Opširnije »
 • 12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

  12 HRVATSKIH BODOVA KONSTRAKTI

      Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Euroviziji održanoj u Torinu, zauzela je visoko peto mjesto. Dobila je …Opširnije »
IZLOŽBA I DEBATA O ŽENAMA

IZLOŽBA I DEBATA O ŽENAMA

9. ožujka, 2015.

0740007.48

Hrvatsko debatno društvo poziva vas na javnu debatu koja će se održati u sklopu umjetničke izložbe studenata Likovne Akademije 9. ožujka 2015. Mjesto održavanja je Kuća Europe, Cesarčeva 6 s početkom u 12:45 h.

S obzirom da je tema umjetničke izložbe Dan žena, srednjoškolski debatanti održat će debatu na tezu: Treba poboljšati pravni status žena u društvu.

Osim same izložbe i debate, proglasit će se i pobjednici Foto natječaja ”Dan žena kroz fotografiju” koji je organiziran od strane Hrvatskog debatnog društva za sve osnovnoškolce i srednjoškolce Grada Zagreba. Najbolje fotografije, prema mišljenju stručnog žirija, bit će izložene u sklopu izložne.

Prava žena tema je godine Hrvatskog debatnog društva. Na debatnim turnirima učenici su debatirali na brojne teze iz toga područja. Ova javna debata dio je tog ciklusa kojem je želja osvijestiti među mladima problematiku oko prava žena te položaja žena u društvu.

Raspored događaja:

12.00 – 12.40 Izložba studenata Likovne akademije U Zagrebu ( udruga Pensat)

12.45 – 13.30 Javna debata srednjoškolskih učenika na navedenu temu

13.30 – 14.00 Proglašenje najboljih radova u 3 kategorije foto natječaja T

 

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code