„ZAGREB ZA ŽIVOT BEZ MINA“

„ZAGREB ZA ŽIVOT BEZ MINA“

19. travnja, 2017.

 

 

Udruga „Hrvatska pomaže“ i Hrvatski centar za razminiranje organiziraju donatorsku večeru „Zagreb za život bez mina“, pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića.

Donatorska večera će se održati u srijedu, 19. travnja, u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu s početkom u 19,30 sati.

I nakon Domovinskog rata, jedna petina stanovništva Republike Hrvatske živi u opasnostima od mina koje se nalaze u šumama, na poljoprivrednim površinama, na planinama. Mine uzrokuju humanitarne i razvojne probleme s dugoročnim socijalnim i ekonomskim posljedicama. U neposrednoj blizini Memorijalnog centra „Nikola Tesla“ u mjestu Smiljan, u Ličko-senjskoj županiji, nalazi se minsko područje veličine 134.680 m2. Kako bismo osigurali sredstva za siguran život svih naših građana ali i ravnomjeran razvoj svih područja Republike Hrvatske, ovom donatorskom večerom prikupljat će se sredstva za razminiranje navedenog područja.

Područja oko spomenika velikih ljudi, kao što je Nikola Tesla, moraju biti čista od mina. Ova večera je velik jedan korak u tom nastojanju“ rekla je gđa Đurđa Adlešić, predsjednica Udruge „Hrvatska pomaže“.

Uz izvrsne gastronomske delicije hotela Westin, gosti će uživati i u bogatom kulturnom programu donacijske večere nastupit će renomirani kazališni i glazbeni umjetnici iz Zagreba.

Udruga „Hrvatska pomaže“ i Hrvatski centar za razminiranje pozivaju sve građane Zagreba da se pridruže donatorskoj večeri „Zagreba za život bez mina “, u srijedu, 19. travnja 2017. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu s početkom u 19,30 sati.

Donacije za stol (za10 osoba) od  10.000,00 kn molimo uplatiti na: Žiro-račun Udruge „Hrvatska pomaže“, Masarykova 22, Zagreb, IBAN: HR3323600001502044194 (Zagrebačka banka), opis plaćanja: Donatorska večera Zagreb za život bez mina

UDRUGA „HRVATSKA POMAŽE“

HRVATSKI CENTAR ZA RAZMINIRANJE

Kontakt: Mladen Crnković 091/4035858

[email protected] T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code