KUHINJA PINA BALDUCIJA U KONOBI BURIN

KUHINJA PINA BALDUCIJA U KONOBI BURIN

17. rujna, 2013.

glavni tajnik ZZS zdena antunovic i procelnik za obrazovanje kulturu i sport Ivica Lovric

Konoba Burin u ponedjeljak 16.rujna je predstavila i najavila tjedan paste i vrhunskih talijanskih specijaliteta svjetski priznatog talijanskog kuhara Pina Balducija. Nakon kuhanja za brojne svjetske priznate sportaše i osobe iz društvenog života, posjetio je našu zemlju, a svoj je kuharski dom pronašao u preuređenoj konobi Burin u srcu grada Zagreba.

Ekskluzivni meni svjetski priznatog kuharskog maga Pina Balducija oduševio je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, glumicu Natašu Janjić i supruga Joška Lokasa, bivšeg nogometaša Darija Šimića, vaterpoliste Josipa Pavića i Luku Lončara, košarkaše Cibone Marina Rozića, D.J. Stawberryja, Jerela Blassingamea, direktoricu Media Servisa Silviju Londero, voditeljicu hanu Tabaković i druge.

Vittello tonnato, orecchiette sa ragu umakom, beefsteak toscano sa rukolom, parmezanom i čipsom od krumpira sa timijanom, pileći file u gorgonzoli samo su neki od vrhunskih specijaliteta koji su se sinoć našli na Balducijevoj ekskluzivnoj gastro karti. U jedinstvenom, prekrasno uređenom ambijentu uživalo se u zanimljivom i nesvakidašnjem meniju, a svjetski poznati talijanski kuhar pokazao je zašto se na listi obožavatelja njegove kuhinje nalaze Diego Maradona, Michelle Platini, Michael Jordan, Vladimir Kličko, Barry White, Lionel Richie, Eros Ramazzoti, Billy Yoel, Ian Tiriac i brojne druge svjetske zvijezde. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code