IZLOŽBA FOTOGRAFIJA KOM/ART

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA KOM/ART

3. svibnja, 2015.

 HrvojeSerdar

Izložba fotografija Kom / Art članova ULUPUHove Sekcije za fotografiju otvara se u utorak, 5. svibnja 2015. u 19 sati u Galeriji ULUPUH u Tkalčićevoj 14, u Zagrebu. Kustosica izložbe je Višnja Slavica Gabout, autor izložbenog koncepta Alan je Matuka, a radove uz kustosicu su odabrali fotografi Luka Mjeda i Alan Matuka.

Autori izložbe učinili su prihvatljiv i zanimljiv izbor radova kako bi priredili što dojmljivije izložbu fotografija Kom / Art kojom se nastoje iznaći i odgovori na pitanja koja muče posjetitelje i struku, a koja se učestalo postavljaju. Vrlo se često postavlja pitanje gdje je granica između primijenjene i umjetničke fotografije, i u kojoj mjeri se to dvoje u radu komercijalnih fotografa isprepliće i prožima. Može li primijenjena fotografija zadovoljiti i kriterije koji ju svrstavaju u „umjetničko djelo“, ili je unaprijed osuđena da bude „fotografija drugog reda“?

Izlažu: Zoran Alajbeg, Janko Belaj, Đani Celija, Saša Ćetković, Hrvoje Grgić, Damir Hoyka, Damir Klaić, Mario Kučera, Anto Magzan, Alan Matuka, Luka Mjeda, Dag Oršić, Josip Portada, Hrvoje Serdar, Vladimira Spindler, Slavica Subotić, Igor Šeler, Vladimir Šimunić, Renata Škrinar/Fjodor Fatičić, Erika Šmider, Tomislav Šmider, Mario Topić, Siniša Uštulica i Srđan Vuković

Radno doba galerije: radnim danom od 10 do 20 sati, subotom od 10 do 13 sati, nedjeljom i praznikom zatvoreno. Ulaz na izložbu je slobodan.

Izložba će se moći pogledati do 18. svibnja.

Ivan RaosT

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code