IVAN VRKIĆ U TENJI

IVAN VRKIĆ U TENJI

15. svibnja, 2017.

 

 

Za gradonačelnika Ivana Vrkića i kandidate za njegove zamjenike nedjelja je bila radna, ali druženje s dragim prijateljima u Mjesnom odboru Tenja je pravo zadovoljstvo, nikako obaveza.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Žana Gamoš, ujedno i domaćin skupa, prvo je svim prisutnim majkama zaželjela sve najbolje povodom njihova dana. Unaprijed se, kroz šalu, ispričala gradonačelniku jer će nakon što preuzme dužnost često biti u njegovu uredu kako bi lobirala za svoju Tenju s čijim je potrebama itekako dobro upoznata. 

Boris Piližota, također kandidat za zamjenika gradonačelnika, dotaknuo se biciklističke staze koja sad još bolje povezuje ovo prigradsko naselje sa samim središtem, ali i rasvjete koja je konačno zasjala nakon što su je stanovnici Tenje, ali i Gradske četvrti Jug II, čekali dugi niz godina. 

Gradonačelnik Ivan Vrkić, odmah na početku, kroz šalu je i sam spomenuo rasvjetu od Tenje do Osijeka napomenuvši daviše nije bitno je li noć ili dan za one koji tamo prolaze, a isto tako rekao je da ga nervira malo viša trava koju je zamijetio dolazeći na skup zbog čega će već sutra ujutro kompletna mehanizacija biti pokrenuta kako bi riješila taj problem,  što je izazvalo glasan pljesak. Jasno je dao do znanja da između prigradskih mjesta i središta razlike ne smije i neće biti. Dotaknuo se nogostupa koji i dalje uvijek predstavljaju problem, ali će se njihovoj sanaciji pristupiti još ozbiljnije kako bi se sve dovelo na zadovoljavajuću razinu. Jasno je dao do znanja da mu je jedino žao što još prije nije ušao u borbu s onima koji ga danas prozivaju za probleme grada jer je očito da im ne odgovara njegov angažman koji ne nailazi na prepreke već isključivo traži i stvara rješenja. Bitno je stvarati pozitivnu atmosferu, a on će u svom mandatu i dalje ostati ono što je bio od prvoga dana, čovjek koji spaja!

Najavljena su još tri skupa u ovom tjednu:

–  u ponedjeljak 15. svibnja u 19,30  – Mjesni odbor Donji grad, Arena Olimpija, Zeleno polje 32

– u utorak 16. svibnja u 19,30 – Gradska četvrt Gornji grad – Trg Lava Mirskog 1

– u srijedu 17. svibnja u 19,30 – Industrijska četvrt – Caffe bar Dvorac. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code