NAJNOVIJE NA PORTALU

ZORAN PUSIĆ ŽELI PONOVNO UDRUŽIVANJE SA SRBIJOM

ZORAN PUSIĆ ŽELI PONOVNO UDRUŽIVANJE SA SRBIJOM

24. siječnja, 2015.

1_521c97e92581b

Zahtjev Građanske udruge za ljudska prava (GOLJP) na čijem čelu je Zoran Pusić, poslan je Ustavnome sudu, kao i saborskim zastupnicima koji će uskoro raspravljati o promjenama Ustava RH, sadrži detalj kako se Hrvatskoj mora dopustiti udruživanje u saveze i s bivšim jugoslavenskim republikama!?

Naime, u članku 141. hrvatskog Ustava stoji da se zabranjuje udruživanje RH u saveze s drugim državama koje bi dovelo ili moglo dovesti do obnavljanja jugoslavenskog državnog zajedništva.

Predsjednik GOLJP-a Zoran Pusić smatra da se time ograničava budućnost slobodnog razvitka naše zemlje.

Kako navodi kreativni Pusić, autori hrvatskog Ustava imali su, dakako, u vidu tadašnju Miloševićevu Srbiju, od koje se Hrvatska htjela jasno distancirati i zaštititi. Ali, to ne znači da će Srbija zauvijek izgledati kao u Miloševićevo vrijeme, ona već sada nije takva – navodi futuristički raspoložen Pusić, uz komentar da je tu riječ o ograničavanju prava na udruživanje s nekom zemljom iz etničkih razloga, što je nedopustivo. Osim toga, navodi šef GOLJP-a, Srbija će jednoga dana postati članicom EU i mi ćemo biti u savezu s tom državom u sklopu EU-a, pa treba dopustiti našim potomcima da o tome slobodno odlučuju, a ne im Ustavom zabranjivati takvu mogućnost. T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ante
  #1 Ante 25 siječnja, 2015, 08:04

  Taj Pusić Zoran i njegova sestra zaista su zaslužili svojim gadostima pravi degenek.
  Tko smetu tom gadu Pusiću da ode u Srbiju i tamo živi. Grebo on sve svoje po spisku ide mi tako na kur…da bih ga mogao udavit golim rukama. Grebem mu sestru i onu koja ga je ispizdila

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. spam
  #2 spam 24 siječnja, 2015, 20:30

  Za badava vama spika na engleskom jeziku ,možete se očitovati i na hrvatskom jer se kao hrvati ovdje predstavljate.Brišući komentare kao spam zapravo ste rekli sve o sebi i ovome portalu.Pa zar vi niste u stanju vidjeti i zbrojiti koliko jeste čiteteljima interesantni i to baš po količini komentara ovdje objavljenih…SPAM PORTAL …..

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. dds
  #3 dds 24 siječnja, 2015, 08:47

  dobra slika.. fali im samo šubara i kokarda.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • zoko
   zoko 24 siječnja, 2015, 21:06

   Naprotiv toga što ti kažeš, njima nedostaje šahovnica jer se oni striktno drže Tuđmanovog prijedloga jugoslovenske konfederacije sa Hrvatskom u njenom sastavu…pročitaj prijedlog konfederacije iz 1990. objavljen kao javni proglas stranke HDZ….

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code