INVESTICIJA U TERMAMA OLIMIA

INVESTICIJA U TERMAMA OLIMIA

23. ožujka, 2017.

 

 

Terme Olimia, koje su s 310 tisuća noćenja godišnje jedna od najuspješnijih slovenskih turističkih tvrtki, ulažu u obnovu bazena Termalija. Investicija u dvije faze vrijedna je između sedam i deset milijuna eura. Radovi će krenuti krajem ožujka, a najveći dio, točnije 70 posto radova dovršit će se do studenog. Najprije će se srušiti i ponovo izgraditi dio bazena, potom slijedi rekonstrukcija njegovog središnjeg dijela, dok će se najstariji dio renovirati sljedeće godine.

Želimo podignuti razinu usluge i biti što privlačniji mladima i gostima s djecom. To će nam omogućiti još veću dodanu vrijednost“, istaknuo je Florjan Vasle, direktor Terma Olimia, dok je Vasja Čretnik, prokurist i direktor marketinga dodao kako su se na ulaganje temeljito pripremili. Nakon posjeta turističkoj ponudi u Njemačkoj i Austriji u slovenski Podčetrtek donijeli su najbolja rješenja nadograđena inovativnim idejama.

Prošlu godinu Terme Olimia završile su s prihodom od 16,9 milijuna eura, što je porast od 9,8 posto, a ukupni prihod grupe – koji uključuje i Terme Tuhelj, iznosi 25 milijuna eura. Iako rezultati neto dobiti za 2016. još nisu objavljeni, poznato je da su oni još bolji od onih iz 2015. kada su iznosili 1,1 milijuna eura. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code