IGH RADI PROJEKTNU DOKUMENTACIJU ZA VODOOPSKRBU I ODVODNJU

IGH RADI PROJEKTNU DOKUMENTACIJU ZA VODOOPSKRBU I ODVODNJU

16. listopada, 2015.

index
U petak, 16. listopada, u zgradi Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, u nazočnosti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, predstavnici podružnice Zagrebačkog holdinga – Vodoopskrba i odvodnja i Instituta IGH potpisali su Ugovor za obavljanje usluge izrade projektne i natječajne dokumentacije za rekonstrukciju i izgradnju sustava odvodnje.
Ugovorom se izvršitelj obavezuje ispuniti usluge izrade projektne dokumentacije za rekonstrukciju i izgradnju sustava odvodnje na području aglomeracije Zagreb – kanalizacijske mreža istočnog područja Gradske četvrti Sesvete (sliv potoka Črnec), proširenje kanalizacijske mreže u naselju Mikulići, Fraterščica, Lukšić i Bijenik, izgradnja kolektora II. paralela i anglomeracije Glavničica (sjeveroistočni dio GČ Sesvete), te izrada natječajne dokumentacije za nabavu radova.
Sredstva za financiranje realizacije Projekta osiguravaju se temeljem sporazuma o financiranju zaključenim između Republike Hrvatske i Europske unije, Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava i Ugovora o sufinanciranju potpisanih između Naručitelja Ministarstva poljoprivrede, Hrvatskih voda i sufinancijera Projekta.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code