CR-a SE NA BEOGRADSKOM MEDIA MARKETU PREDSTAVIO KAO JUGOTON

CR-a SE NA BEOGRADSKOM MEDIA MARKETU PREDSTAVIO KAO JUGOTON

30. listopada, 2017.

 

 

Prošli tjedan je u sklopu 62. Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu, održan i sajam medija Media market na kojem je Croatia Records predstavila svoja najnovija izdanja i projekte. Najveća manifestacija ovog tipa u regiji nadmašila je očekivanja, a program koji je ponudila diskografska kuća Croatia Records – Jugoton privukao je velik broj posjetitelja i medija.

Već prvi dan sajma, u srijedu, 25. listopada je predstavljeno vinilno izdanje albuma “Ono nešto naše” Željka Bebeka! U četvrtak, 26.listopada na štandu Jugotona – Croatia Recordsa predstavljeni su CMC festival u Vodicama i SlavonijaFest CMC 200 o kojima su govorili izvršni direktor CMC televizije Mario Kovač i kreativna direktorica Croatia Recordsa, Nikolina Mazalin. Također, predstavljen je i festival “Tamburica fest i prijatelji” koji se svake godine održava u Novom Sadu, a sve o svjetskom tamburaškom festivalu mogli smo doznati od njegovog direktora dr Jovana Pejčića.

U petak, 27. listopada ljubitelji knjiga i glazbe pokazali su za predstavljanje knjige “Tvornica glazbe – Priče iz Dubrave”, autora Siniše Škarice, a posebnu čast predstavljanju svojim je dolaskom pokazao i Veleposlanik Republike Hrvatske u Republici Srbiji Gordan Bakota. Uz Nataliju Cajić, jednu od urednica knjige, direktora Croatia Recordsa Želimira Babogredca, na predstavljanju su govorili glazbeni kritičari i novinari Petar Janjatović i Petar Peca Popović. Svi su stavili naglasak na važnost prve od tri knjige, koja se dotiče samih početaka tvrtke koja u ovoj godini slavi svoj veliki jubilej i 70 godina postojanja!

Sam autor, Siniša Škarica, dugogodišnji urednik Jugotona i Croatia Recordsa objasnio je da su upravo njegovi beogradski dani bili presudni za njegov poslovni put. “U Beogradu sam upisao Arhitektonski fakultet i to su bile moje nevažne studentske godine jer  sam se sve više okretao glazbi. Sasvim slučajno sam se pojavio na pozornici s bendom ‘Plameih 5’ i to samo zato jer sam u ono vrijeme imao prvi jazz bass fender. Krenula su druženja s bendovima, čajanke, prve Gitarijade i naravno, časopis koji iz kojeg smo svi čitali o glazbi, Džuboks. Tada sam 1967. godine osmislio i repertoar za grupu MI. Nekad je bolje čitati o glazbi nego je slušati, a ova knjiga je popularno štivo s pričama koje su na neki način šlagvort jedna drugoj i volio bih da se čitaju kronološki, dakle, onako kako su napisane”, objasnio je Škarica.   T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Clara Akubeze
  #1 Clara Akubeze 9 listopada, 2018, 06:15

  Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Nazovite nas putem e-maila na: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. muž
  #2 muž 3 studenoga, 2017, 21:44

  Jebbbb koji je ovo komentar….taj nema veze s naslovom.
  Promjeta imena….bOLJE DA JE OSTAO JUGOTON…Pa svi su u toj kući radili svoje nahbolje hitove.
  Gospon Siniša je legenda glazbe…Gospon Škarica vi ste nenadmašni, kao i gospon Vladek Smiljanić….Vi ste stvorili pečat glazbe ZAJEDNIČKI.
  Zato i dalje samo naprijed kao uzori mlađima.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Josefina Valera
  #3 Josefina Valera 31 listopada, 2017, 09:31

  Bok, ja sam gospođa Josefina Valera, privatni zajmovnik koji daje zajmove životnom prilikom. Potreban vam je hitan zajam za brisanje dugova ili potreban home equity zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Trebate konsolidacijski zajam ili hipoteku? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje za sve vaše financijske probleme u prošlosti. Dajemo sredstva ljudima kojima je potrebna financijska pomoć, koja ima loše kreditne ili potrebna novca za plaćanje računa, da ulažu u posao po stopi od 5%. Želim koristiti ovaj medij da bismo informirali da pružamo pouzdanu i korisničku pomoć, a mi ćemo biti spremni ponuditi zajam. Dakle, javite nam se putem e-maila na adresu: ([email protected])

  Prijavite se sada za sve vrste kredita i hitno dobijte novac!

  * Imenovanja u rasponu od 1.000 EUR do 50.000, 000.00 EUR
  * Kamatna stopa iznosi 5%
  * Izaberite između 1 i 30 godina otplate.
  * Izaberite između mjesečnog i godišnjeg plana otplate.
  * Uvjeti i odredbe fleksibilnosti kredita.

  Svi ovi planovi i više, kontaktirajte nas.
  1. Puna imena: ……………………….
  2. Adresa za kontakt: ………………… ..
  3. Potrebni iznos zajma: ……………… ..
  4. Trajanje zajma ……………….
  5. Izravni telefonski broj: ……………
  6. Trajanje trajanja: …………………… ..

  Dakle, javite nam se putem e-maila na adresu: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code