HUMANITARNA UTAKMICA ZA BOLESNOG DJEČAKA MISLAVA ŠUŠKA

HUMANITARNA UTAKMICA ZA BOLESNOG DJEČAKA MISLAVA ŠUŠKA

21. travnja, 2015.

index

Ovog četvrtka 23. travnja Grad Ivanec u suradnji s Humanim zvijezdama Hrvatske 03 i Humanim zvijezdama hrvatske estrade organizira humanitarno – sportsku priredbu u cilju prikupljanja novca za 14-godišnjeg bolesnog dječaka Mislava Šuška iz Belog Manastira.

Riječ je o dječaku koji je nakon preranog rođenja obolio od cerebralne paralize i koji silno želi prohodati i riješiti se bolova zbog deformacije stopala i kralježnice. Želeći pomoći Mislavu da prvi put stane na svoje noge, pokroviteljstvo nad ovom priredbom preuzeo je predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko, a humanitarna utakmica održat će se spomenutog dana u Ivancu.

O svemu tome više će riječi biti na tiskovnoj konferenciji u utorak, 21. travnja u 11 sati u Gradskoj vijećnici u Ivancu, a na kojoj će građane na utakmicu i na darivanje priloga za Mislavovo liječenje pozvati potpredsjednik Sabora i gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, predsjednik Udruge humane zvijezde Hrvatske 03 Branko Tušek i predstavnik Zvijezda estrade Davor Dretar Drele.

Utakmica će početi u 17 sati, a na strani nogometnih zvijezda će, među ostalima, zaigrati i Dario Šimić, Kruno Jurčić, Goran Vlaović, Zvonimir Soldo, Tomica Rukavina, Fabijan Komljenović, Vjekoslav Škrinjar… S druge strane, Drele najavljuje dolazak Škore, Zuhre, Lea, Mejaša, Kavalira, Kumova, Kvarteta Gubec… Nastupit će i legende varaždinskog Varteksa Marijan Mrmić, Miljenko Mumlek, Zoran Brlenić, Andrija Balajić, Zoran Kastel, Veldin Karić, Danijel Hrman, Mario Kovačević….

Dolazak najavljuje i Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, saborski zastupnik Mario Habek i drugi. Sve organizacijske i logističke troškove utakmice podmirit će Grad Ivanec.

Nogometni sraz igračkih i estradnih zvijezda na ivanečkom stadionu u svakom slučaju bit će sjajna sportska, zabavna i prije svega, humanitarna priredba na koju su pozvani svi građani sa zamolbom da na ulazu daruju simbolični novčani prilog za liječenje dječaka. Napomenimo da će utakmici nazočiti i Mislav Šušak s obitelji, dječak kojemu je životni san da u najskorije vrijeme prvi put u životu stane na svoje noge te da postane sportski novinar i komentator.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code