DOGOVORENO ISELJAVANJE HIPODROMA

DOGOVORENO ISELJAVANJE HIPODROMA

5. srpnja, 2019.

 

U srijedu, 3. srpnja, u Gradskoj upravi, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić održao je sastanak s predstavnicima konjičkih klubova i predsjednikom Zagrebačkog konjičkog saveza.

Na sastanku je postignut dogovor oko smještaja konja i pravnog statusa korisnika Hipodroma kao i smjernice u vezi potencijalne nove lokacije Hipodroma.

Slijedom dogovorenog, Ustanova Upravljanje sportskim objektima mora regulirati formalno-pravne odnose vlasnika konja (privatnih osoba/klubova) s Hipodromom.

Korisnici Hipodroma koji imaju sklopljene pravovaljane Ugovore o smještaju konja koristit će Hipodrom, sukladno odredbama Ugovora, do početka radova na istom.

Dogovoreno je da će Zagrebački konjički savez u roku od 15 dana, Gradskom uredu za strategijsko planiranje i razvoj Grada dostaviti tehničke uvjete za sportsku građevinu koja bi zadovoljila najviše standarde za bavljenje konjičkim sportom, a radi utvrđivanja potencijalne nove lokacije Hipodroma.

Nakon toga, bit će raspisan Javni poziv za iskazivanje interesa za novu lokaciju za provođenje programa konjičkog sporta (Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj grada). T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 8 kolovoza, 2019, 13:18

  Pozdrav prijatelji, ja sam Maria Guadalupe, tu sam da pomognem svima informirati o svemu što sam doživio na mreži kada sam tražio zajam. Izgubio sam puno novca tražeci kredit dok nisam upoznao VLADIMIR FINANCIJSKU INVESTICIJU. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamati od 2%. Ako vam treba kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da se savjetujete i obratite joj se putem e-maila: ([email protected]) ili
  Kontaktirajte WhatsApp: +16014560144 za kreditni zahtjev, hvala na vašem vremenu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Maria Guadalupe
  #2 Maria Guadalupe 3 kolovoza, 2019, 02:01

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code