NAJNOVIJE NA PORTALU

HTI KONFERENCIJA U KRAPINSKIM TOLICAMA

HTI KONFERENCIJA U KRAPINSKIM TOLICAMA

9. ožujka, 2015.

550x366-1423307261

Pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Ministarstva turizma RH, te Turističke zajednice općine Krapinske Toplice, a u suorganizaciji HTI-ja, Hrvatske gospodarske komore (HGK) i američkog MTA-ja, održava se najveća ovogodišnja HTI (Health Tourism Industry) Conference u regiji. Konferencija o zdravstvenom turizmu održava se od 12 do 24 ožujka u Krapinskim toplicama.
Ovaj veliki kongresni događaj je od vitalne važnosti za razvoj i budućnost zdravstvenog turizma u Hrvatskoj kao, u posljednje vrijeme s mnogih govornica često naglašavanog, “prioritetnog zadatka hrvatske zdravstvene politike”.

Izninimno zamimljiv popis govornika i predavača iz cijeloga svijeta, te samog programa, tema i “srčanih” panel-diskusija o problematici hrvatskog zdravstva i zdravstvenog turizma u HR – upravo u Krapinskim Toplicama.

Izravnim linkom na web-stranicu 5. HTI konferencije industrije zdravstvenog turizma u Krapinskim toplicama http://www.hticonference.com možete doznati sve pojedinosti o Programu, predavačima, rasporedu predavanja i točne satnice HTI Konferencije.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code