HSP: STAZIĆ MORA BITI ODSTRANJEN IZ POLITIČKOG ŽIVOTA

HSP: STAZIĆ MORA BITI ODSTRANJEN IZ POLITIČKOG ŽIVOTA

31. svibnja, 2018.

 

 

U svojoj objavi na facebooku Nenad Stazić je samo bio brutalno iskren. Vjerujemo da on iskreno žali što komunističke falange predvođene jugosatrapom Josipom Brozom Titom nisu pobile sve, ali baš sve Hrvate na Bleiburgu i na križnim putevima.

On vjerojatno žali što nisu pobili i sve ostale Hrvate koji nisu bili na Bleiburgu i na križnim putevima već su ostali u svojim mjestima, uz uvjet da nisu sljedbenici zločinačke komunističke ideologije i satrapa Josipa Broza.

Ako nakon ovakvih izjava ne bude službenih reakcija policije, DORH-a i USKOK-a onda je Hrvatska kao država kompletno poražena. Izvaliti ovakvu bedastoću može samo hrvatožder i netko ko je zadojen mržnjom prema svemu hrvatskome.

Ako nakon ove izjave Nenad Stazić ne bude ekspresno odstranjen iz političkog života Republike Hrvatske i izbačen iz SDP-a držati ćemo da su svi isti, da je stav koji je iznio Stazić službeni stav SDP-a i prema tomu ćemo se ravnati. T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 16 srpnja, 2018, 01:51

  KATOLIČKI ZLOČINI!!

  POZIVAM POTOMKE STEPINČEVIH KOLJAČA ,DA NE ARLAUČU I TRAŽE OSTATKE SVOJIH KRVOLOČNIH OČEVA I DJEDOVA VEĆ DA SE KAJU I STIDE NJIHOVIH NEDJELA I NEKA SE NE BAVE ARHEOLOGIJOM,ISKOPAVANJEM SVOJIH KRVOLOČNIH OČEVA I DJEDOVA I DA IH GLORIFICIRAJU ,JER SU ONI BILI I OSTALI CIVILIZACIJSKA SRAMOTA JER SU BILI KRVOLOČNE ZVJERI U SLUŽBI KRVOLOČNE STEPINČEVE CRKVE !
  PA IM PORUČUJEM ,ODMAH OBIĐITE STRATIŠTA SURMANCE ,ŠARANOVU JAMU ,DANICU, JASENOVAC,OTOK RAB I PAG I NAJNOVIJE TUĐMAN-ŠUŠPKOVA ZLOČINAČKA STRATIŠTA:PAKRAČKU POLJANU,VUKOVAR, RUKAVCE KUPE I KORANE,SISAČKE ZATVORE ,ZAGREBAČKI VELASAJAM, KULINE ,LORU ,ČPALJINU,AERODROM ,DRETELJ, GABELU I DA SE JEDNOM ZAUVJEK UVJERITE U ZLOČINAČKA DJELA SVOJIH OČEVA I DJEDOVA, A NAJVEĆU ZASLUBGU ZA TE KRV OLOČNE ZLOČINE IMAJU ,U PRVOM REDU,HERCEGOVAČKI FRANJEVCI , IZ ŠIROKOG BRIJEGA, USKOG RAZUMA I NISKE SVIJESTI!!!
  PA ME INTERESIRA JESU LI FRANJEVCI ,ZLOČINAČKA STEPINČEVA VOJSKA IZ II SVJHETSKOG RATA U HERCEGOVINI ,OTKRILI KOLIKO ZLOČINAČKIH STRATIŠAT SU NAPRAVILI NJIHOVI SLJEDBANICI ,STEPINČEVI KRIŽARI,KOLJAČI .
  RELIGIJA ,KAO IDEOLOGIJA,JE PREVLADANA I VJERA I UVJERENJE I ORGANIZACIJA ,ONA JE PROŠLOST KOJU ĆE MODERNA TEHNOLOGIJA I ,NARAVNO VISOKA SAMOSVIJEST ,ONA HEGELOVSKA SAMOSVIJET ,POSLATI JU U ROPOTARNICU LJUDSKE SRAMOTE.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Xc
  #2 Xc 8 lipnja, 2018, 09:57

  dajte već jednom,stazić nije nikada bio “komunjara”,on je autohtoni 4.c. hilandarska škola/čistokrvni bizantinac,i drži se svih “4.c.memoranduma”,njihova zemlja je i ljubljana – do Beča.,,,pročitajte slijedeće: “4.c.memorandume, i našeg Pilara i Horvata ,za početak…

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. merle
  #3 merle 6 lipnja, 2018, 20:24

  E LAKO BI MI DA JE U PITANJU SAMO PIJANI stazić NO TU IMA PREVIŠE KVAZI PSEUDO LIKOVA KIJI BILO NA LIJEVOJ ILI DESNOJ STRANI SABORNICE DA IH BIRA HRVATSKI NAROD NEBI NIKAD NI PRISMRDJELI ALI KAKO JE SADA MALA RAZLIKA IZMEĐU sdp I hdz-a (ČAST IZNIMKAMA) JA IM PREDLAŽEM DOK JE JOŠ VRIJEME DA SE STVARNO POBRATIME ZAREZAVŠI SVOJU LIJEVU ILI DESNU RUKU DA SPOJE NESPOJIVO I TAKO POSTANU STVARNI LIKOVI KOJI NEUMORNO SIŠU LIJEPU NAŠU!!! MOŽDA NEKOME OD NJIH I POZLIJE JER ĆE UVIDJETI DA TU NEŠTO NE ŠTIMA I DA SU KOMPATIBILNI SAMO U NJIHOVIM NADAM SE NEOSTVARENIM SNOVIMA!!! ZDS FOREVER!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. zapravicu
  #4 zapravicu 6 lipnja, 2018, 20:08

  STEPINAC – SANTO SUBITO !

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Pofirije
  #5 Pofirije 4 lipnja, 2018, 16:29

  Frano, jebo te Stazić i sva kanibalska KPJ banda…

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. FRANO
  #6 FRANO 3 lipnja, 2018, 04:37

  POŠTOVANI GRAĐANMI HRVTSKE ,JESTE LI SVJESNI DA JE INSTITUCIJA FACEBOOKA, U SLUŽBUI ZLOČINAČKE NACISTIČKO-RASISTIČKO-KLERIKALNO-NACI-ŠOVINISTIČKE KATOLIČKE CKERVE.

  PA SVE NAPISE KOJI SE KRITIČKI OSVRĆU NA TO RAZDOBLJE I TRETIRAJU GA SA POVIJESNO-POLITIČKO-NACIONALNIH STAJALIŠTA, BIVA ZABRANJEN I KAŽNJEN ISKLJUČENJEM IZ

  DRUŠTVENIH MREŽA ,PO CIJELI MJESEC DANA KAKV JE SLUČAJ SA MOJIM KOMENTAROM TAKVE VRSTE, I TAKVOG SADRŽAJA.
  A JA IM UZ MOJ KRITIČKI SADRŽAJ ,TO STEPINČEVSKO-KRVOLOČNO-KATOLIČKO POVIJESNO RAZDOBLJE RAZVRATA I KALANJA ,SVE TO ILUSTRITRAM FOTOGRAFIJAMA KOJE POKAZUJU DA SU NJIHOVI PRECI ,STEPINČEVI ,KATOLIČKI SLJEDBENICI BILI NA STUPNJU,REKAO BI HEGEL, PRIRODNE SVIJESTI ,KADA SU MOGLI VRŠITI TAKVE ZLOČINE KOJI SU BILI I UVIJEK SU PRIMJERENI SAMO ZA KATOLIČKU SVIJEST I KATOLIČKOG SLJEDBENIKA RIMOKALTOLIČKE SLJEDBE.TO I DANAS I JUČER U VJERSKOM RATU SU ČINILI .DAKLE POTVRDILI SU SE KAO PRAVI SLJEDNICI SVOJIH OTACA, STEPINČEVSKIH DRAKULA ,VAMPIRA ,KOLJAČA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. grunf
  #7 grunf 1 lipnja, 2018, 18:10

  A kaj je to HSP? To je nekaj za jesti?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code