HSLS: BANDIĆ ZABORAVIO DJECU S BIZEKA

HSLS: BANDIĆ ZABORAVIO DJECU S BIZEKA

3. ožujka, 2016.

y349839219848819

Gradonačelnik Bandić ponovo zaboravlja na djecu s Bizeka koja žele jednu stvar, a to je polivalentno športsko igralište. Još uvijek djeca i mladi igraju nogomet na prometnoj cesti i sva sreća da nitko još nije nastradao. Za to vrijeme naš gradonačelnik otvara nepotrebni most, za koji su novci mogli biti uloženi u polivalentno športsko igralište iza stare škole na Bizeku. Već neki niz godina samo obećaje kako će se svake godine graraditi igralište ali ništa. Glavno da pomaže nekim svojim kvartovima gdje ima interesa i dobro da ti kvartovi nemaju zlatne šahtove na cesti. Mi na Bizeku nemamo poznate osobe, financijaše zbog čijih bi se interesa nešto gradilo mi smo obi
ni građani. Svake godine se izrada projektne dokumentacije prebacuje iz godine u godinu nebi nas
udilo da se projektna dokumentacija iz ove godine prebaci i na sljedeću.
Do kad će se varati nas građane i mi živimo u gradu Zagrebu, trebali bi biti svi jednaki?
Pozivamo i gradonačelnika da kupi neku zemlju na Bizeku ima dosta parcela jesu malo skuplje ipak Bizek nešto vrijedi pa ćemo imati i mi poznatu osobu zbog koje ćemo imati polivalentno športsko igralište, a možda i još koju asfaltiranu ulicu, zlatni šahtovi nam ne trebaju. Sljedeća godina je izborna tako da ipak postoji mogućnost da se bageri pojave na Bizeku.
Gradonačelniče pozdravljaju vas mladi s Bizeka koji razmišljaju kako skinut loptu s bora i koji su već dobili sprinterske sposobnosti dok su trčali za loptom koja je otišla niz brdo, a jedna je lopta završila pod autom.
Potpredsjednik HSLS-a Podsused – Vrapče
Hrvoje Banović T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. vodoskok
  #1 vodoskok 3 ožujka, 2016, 10:54

  15 godina cekamo ispunjenje obecanja da ce nam doci kanalizacija i asfalt, samo 200 metara ceste na Donjem Borcecu.
  Bandic bio,vidio,obecao i ne izvrsio…..!
  mediji pomozite!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code