HRVATSKA MISS UNIVERSE SHANAELLE PETTY OTPUTOVALA U LAS VEGAS

HRVATSKA MISS UNIVERSE SHANAELLE PETTY OTPUTOVALA U LAS VEGAS

11. studenoga, 2017.

 

 

Ajme kako sam uzbuđena”, rekla nam je Shanaelle Petty, Miss Universe Hrvatske 2017., dok je strpljivo odrađivala još jedno fotografiranje prije nego je sjela na avion i otputovala na svjetski izbor Miss Universe 2017. Finale ovog najprestižnijeg izbora ljepote održati će se u Axis Planet Hollywood u Las Vegasu u nedjelju, 26. studenoga uz izravan prijenos na FOX TV, a izbor će voditi Emijem nagrađeni Steve Harvey.

Shanaelle, koja je suvereno prošla sve prijemne ispite i intervjue kako bi se našla među 8% primljenih na prestižni Massachusetts Institute of Technology (MIT) na koji kreće iduće jeseni, priznaje da je u posljednjih  nekoliko dana do odlaska u Las Vegas, ipak malo hvatala  trema pred onime što je očekuje na svjetskom izboru.

Našu Miss u dva i pol tjedna priprema u Las Vegasu očekuju sati i sati proba, raznih snimanja na lokacijama u okolici Las Vegasa, pa će u skladu s tim ponijeti i odgovarajuću odjeću: večernje i cocktail haljine Sherri Hill, sportsku i casual odjeću KiK-a te cipele Baldinini. I glamuroznu večernju haljinu u kojoj će se Shanaelle predstaviti žiriju i publici dizajnirala je poznata američka dizajnerica Sherri Hill iz svoje Haute Couture kolekcije, dok je nacionalni kostim izradila naša etno dizajnerica Mina Petra. To je jedinstvena čipkasta haljina s elementima Lepoglavske čipke, a koju je oslikao slikar i pjesnik Davor Vuković.

Nacionalni poklon koji će Shanaelle ponuditi na humanitarnoj aukciji nacionalnih poklona biti će pozlaćene srebrne naušnice i ogrlica s privjeskom, replike starog dubrovačkog nakita, izrađene u Zlatarni Dodić, a jedne takve naušnice na poklon je dobila i Shanaelle.

Budući da je u Las Vegasu dočekuje suha pustinjska klima, Shanaelle će sa sobom ponijeti izvrsne Schwarzkopf Professional proizvode za njegu suhe kose, a raznim stylinzima su je podučili stilisti Salona Renata.

Prije puta u Las Vegas našu missicu  je u Gradskom poglavarstvu grada Zagreba primila zamjenica gradonačelnika Bandića, gospođa Olivera Majić i u svoje i gradonačelnikovo ime, zaželjela Shanaelle sretan put i puno uspjeha na svjetskom izboru.  Lijepim željama pridružile su se i bivše Miss Universe Hrvatske: mag.oec. Ivana Delač (MUH 2003.), dr.med.dent. Natalija Prica  (2011.) i Elizabeta Burg (2012.) koje su se sa Shanaelle družile na čaju u zagrebačkom hotelu Esplanade i savjetovale je prije odlaska u Vegas. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code