HRT NAPLAĆUJE PRETPLATU, A NIJE NARODU OMOGUĆIO DA GLEDA VATRENE U LIGI NACIJA, EP 2020. I KVALIFIKACIJAMA ZA SP 2022.

HRT NAPLAĆUJE PRETPLATU, A NIJE NARODU OMOGUĆIO DA GLEDA VATRENE U LIGI NACIJA, EP 2020. I KVALIFIKACIJAMA ZA SP 2022.

15. lipnja, 2018.

 

 

HRT je već ranije izgubio prava i na prijenose nogometnih utakmice I. hrvatske nogometne lige, ali i zanimljive mečeve u drugim sportovima, kao što su na primjer boks (Hrgović) ili legendarne borbe Mirka Filipovića ili Stipe Miočića, što drugim riječima znači da nam namjerno uskraćuju nešto što se uskratiti ne smije

Napisao: Mladen Pavković

Hrvatska radiotelevizija (HRT) ima novaca za „turske“ i ine serije i filmove, i za mnoge druge emisije, ala „Nedjeljom u 2“ i slične, kojima „zatupljuju“ hrvatsku javnost, odnosno pretplatnike, a nema „ni kune“ da plati prijenose hrvatske nogometne reprezentacije. Naime, Sportklub se pohvalio da će nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, oni prenositi sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, od Lige nacija, Europskog prvenstva 2020. pa do kvalifikacija za SP 2022., godine! Drugim riječima to znači da ćemo i dalje moći gledati najbolje hrvatske nogometaše, ako – platimo. Nije dovoljno što svaki mjesec moramo izdvojiti 80 kuna za tv pretplatu, za program kakav nam nude urednici i novinari poput stankovića, kosanovića, maje sever ili pak bivše frljićeve djevojke daniele trbović, već sada ćemo posebno plaćati prijenose utakmica najbolje hrvatske nogometne vrste.

Mutne fotografije kao u Sjevernoj Koreji

Ako je to tako, a jeste, čemu i kome služi HRT-e, odnosno njihova četiri ili pet programa, koji su, na žalost, manje gledaniji od programa neke privatne televizije? Na taj način brojni pretplatnici HRT-a ne će imati prigode gledati ni golove ili najzanimljivije trenutke s utakmica, već će nam kao u Sjevernoj Koreji prikazivati samo mutne fotografije!

Sramno da sramnije ne može biti!

HRT je već ranije izgubio prava i na prijenose nogometnih utakmice I. hrvatske nogometne lige, ali i zanimljive mečeve u drugim sportovima, kao što su na primjer boks (Hrgović) ili legendarne borbe Mirka Filipovića ili Stipe Miočića, što drugim riječima znači da nam namjerno uskraćuju nešto što se uskratiti ne smije.

Hrvatska (?) državna televizija, na žalost, nikome ne polaže račune za potrošnju enormnih financijskih sredstava koje svaki mjesec po sili zakona prikupi od brojnih pretplatnika, ali i od propagandnih poruka, pa smo svakodnevno prisiljeni gledati neke druge programe, a ne one koje hoćeš-nećeš moramo plaćati.

Ruka na srcu

Ako nemaju novaca za kupnju prijenosa hrvatskih manifestacija, poglavito onih gdje se drži ruka na srcu, onda neka prije svega ukinu treći ili četvrti program, koji ionako manje-više gledaju samo i isključivo zaposlenici HRT-a i njihova rodbina.

Nu, žalosno je i jadno što se velika većina pretplatnika ne buni protiv skandaloznog programa HRT-a, baš kao ni u svezi poskupljenja naftnih derivata.

Ali, kako bilo da bilo nogomet se mora vratiti na male ekrane HRT-a, a oni koji ne žele hrvatsku reprezentaciju u svojoj „butigi“ (za naš novac!) neka idu u druge, njima prihvatljivije tv kuće.

Da je kojim slučajem živ prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman takav se skandal sigurno ne bi dogodio, ali ovim današnjim političarima i politikantima (svaka čast iznimkama) to je isto ili slično kao što voda prolazi ispod Savskog mosta! T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Sandra Pusica
  #1 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 21:46

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected]

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Marie Alice
  #2 Marie Alice 6 siječnja, 2020, 13:23

  SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
  Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. m
  #3 m 15 lipnja, 2018, 13:50

  KADA ĆEMO KONAČNO SHVATITI DA TO NIJI,NIJE I NIJE HRVATSKA TELEVIZIJA! PA DALI STE PRIJE NEKOLIKO DANA PROČITALI NEVJEROJATNU PRIČU O 80% INVALIDU IZ SISKA KOJI JE RADI DUGA? OD 14 KUNA OSUĐEN OD SISAČKOG OPČINSKOG SUDA PA ONDA I OD ŽUPANIJSKOG SUDA U ZAGREBU PO SUCIMA U SISKU SINIŠI ORLIĆU I SUTKINJI AMANDI SNOJ U ZAGREBU TE MORA PLATITI HARAČ OD NEVJEROJATNIH TOČNO 1.018,71 Kn KAMATARSKOM POZNATOM ODVJETNIČKOM DRUŠTVU HANŽEKOVIĆ & PARTNERI d.o.o.ZAGREB TE I 200,00 KN SUDSKIH TROŠKOVA DRŽAVI HRVATSKOJ DAKLE ZA 14 kuna KAMATA 1.218,71 KUNA SVE ZAJEDNO! EVO NAVEST ĆU I PO DOZVOLI SPIS HRT 857618 KOME SE MORAJU IZVRŠITI UPLATE! LJUDI BOŽI PA GDJE TO IMA? ODGOVOR SAMO U DRŽAVI HRVATSKOJ!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Iz Hrvatskoga Drzvnoga Sabora
  #4 Iz Hrvatskoga Drzvnoga Sabora 15 lipnja, 2018, 11:39

  Pozivam cjeli Hvatsku da prestane placati ovu jugoslavensku televiziju.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code