HNS: SIGURNI U POBJEDU NA IZBORIMA

HNS: SIGURNI U POBJEDU NA IZBORIMA

8. srpnja, 2016.

Rezultat nerada vlade na odlasku su prijevremeni parlamentarni izbori. ‘Vlada afera’ zaustavila je natječaje vrijedne 15 milijardi kuna. Nije zaštitila građane i bavila se isključivo osobnim interesima. Posljedice njihova nerada i nereda osjetit će građani ove zemlje tek za šest mjeseci, složni su u ocjeni trenutnog stanja u državi članovi Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza HNS-a.

O spremnosti i motivaciji slavonsko-baranjskog HNS-a pred predstojeće parlamentarne izbore rekla je prepuna dvorana brodske knjižnice u kojoj su se, na sastanku s glavnim tajnikom Srećkom Ferenčakom i predstojnicom Središnjeg ureda HNS-a Barbarom Zvonar, okupili predstavnici podružnica županijskih organizacija Regionalnog saveza.

‘HNS je u posljednjih višeizbornih ciklusa svoju snagu demonstrirao brojevima. Iza nas stoji kontinuirani rad i zajedništvo čiju ćemo vrijednost ponovno potvrditi rezultatski na predstojećim prijevremenim izborima. Bilo da idemo samostalno za što imamo apsolutnu snagu i vjerodostojnost u brojkama, bilo da idemo u koaliciji za koju smo uvjereni da će ostvariti odličan rezultat i donijeti pobjedu na rujanskim izborima. Svima je jasno da posljedice vlade HDZ-a i MOSTA-a, koja se potvrdila kao opasan eksperiment za državu, osjećamo svi to zemlju ne vodi u dobrom smjeru’, zaključak je člana Predsjedništva HNS-a i čelnika Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza Stjepan Čuraj.

Uoči sastanka s predstavnicima Središnjeg ureda HNS-a održana je sjednica Predsjedništva Regionalnog saveza na kojoj su imenovani članovi izbornih stožera HNS-a za IV. I V.izbornu jedinicu te potvrđeni županijski i gradski izborni stožeri. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. zijun
    #1 zijun 10 srpnja, 2016, 10:49

    stranka puna kriminalaca,pljuc..

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code