NAJNOVIJE NA PORTALU

HČSP PREDVODNICI PRAVAŠTVA NA STENJEVCU

HČSP PREDVODNICI PRAVAŠTVA NA STENJEVCU

22. veljače, 2015.

IMG_2467

Dana 20. veljače 2014. u prepunoj dvorani Mjesnog odbora Malešnica u Zagrebu, pred više od 80 članova i gostiju, održan je izborni Zbor HČSP-a podružnice Gradske četvrti Stenjevec.

Za predsjednika podružnice izabran je 24-godišnji student matematike Frano Čirko. Za tajnika je izabran Dujo Renić, za dopresjednike Tvrtko Hlavaček i Zvonimir Brozd te za člana izvršnog odbora Robert Orešković.

Zboru je nazočio predsjednik zagrebačkog HČSP-a Ivan Pavić, a Zbor je moderirala i vodila članica Mladeži HČSP-a Zrinka Pezer. Također, Zboru su nazočili brojni gosti: predsjednik GČ Stenjevec i predsjednik HSLS-a Stenjevec Vladimir Andrić, potpredsjednik HDZ-a Stenjevec Jure Šarić, predsjednica HSS-a Stenjevec Danica Vukelić, član predsjedništva HSP AS-a Robert Balić, predsjednik Udruge branitelja Stenjevec Marijan Brgles te tajnik udruge branitelja Hrvatski sokol Zagreb Marko Silađi. Svi gosti su izrazili veliko zadovoljstvo s razinom suradnje s HČSP-om na Stenjevcu, te su HČSP opisali kao stranku radišnih i odgovornih ljudi na koje se može uvijek računati te s kojima je zadovoljstvo surađivati.

Novoizabrani predsjednik podružnice Frano Čirko, a inače i potpredsjednik Mjesnog odbora Malešnica, najavio je pojačani rad na organizaciji i aktivnostima stranke na području GČ Stenjevec.
Čirko je ustvrdio kako je, zbog raznih događanja na pravaškoj političkoj sceni, HČSP jedina pravaška stranka koja egzistira na području GČ Stenjevec. „Nije da se tome radujem, ali ta činjenica za nas znači i odgovornost prema pravaškom biračkom tijelu ovdje u Stenjevcu. Na prošlim lokalnim izborima pravaške su liste osvojile gotovo 20% glasova, što je dokaz da na području Stenjevca itekako postoji brojno pravaško biračko tijelo.”

„Od danas preuzimamo odgovornost kao predvodnici pravaštva na Stenjvecu. Dokazat ćemo da pravaštvo nije mrtvo kao što to neki danas tvrde. Ponosno, časno i odgovorno ćemo nositi pravaški stijeg ovdje na Stenjevcu, te ćemo ga uzdići visoko na mjesto koje pravaštvo i zaslužuje”, poručio je Čirko.

Nakon Zbora domaćini su upriličili i prigodni domijenak, pa se druženje nastavilo tokom cijele večeri.

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code