FRANO ČIRKO KOORDINATOR HČSP-a ZA 7. IZBORNU JEDINICU

FRANO ČIRKO KOORDINATOR HČSP-a ZA 7. IZBORNU JEDINICU

16. rujna, 2015.

crni-lug-hcsp1
U nedjelju 13. rujna 2015. u Crnom Lugu u Gorskom Kotaru održana je sjednica stožera HČSP-a za 7. izbornu jedinicu. Sjednici su prisustvovali izaslanici svih zagrebačkih kvartovskih podružnica iz 7. izborne jedinice, izaslanici županijskih vijeća Zagrebačke i Karlovačke županije te domaćinskih podružnica HČSP-a Primorsko-goranske županije.
Sjednica je održana u prostorijama Mjesnog odbora Crni Lug koji se nalazi u administrativnom području Grada Delnica. Izaslanike su ugostili HČSP-ov vijećnik Grada Delnica Ivan Topić te predsjednik Mjesnog odbora Crni Lug Siniša Knaus koji je na mjesto predsjednika stupio nakon trijumfa HČSP-a na mjesnim izborima u Delnicama u svibnju ove godine. HČSP je u Crnom Lugu osvojio čak 34% glasova.
Sjednicu je vodio koordinator HČSP-a za 7. izbornu jedinicu Frano Čirko, koji je prisutne upoznao s novim izbornim pravilima i zadacima koji ih čekaju, te ih uputio u trenutnu političku poziciju HČSP-a uoči parlamentarnih izbora.
Stožer je nakon analize zaključio kako HČSP na području 7. izborne jedinice ima jake i organizirane podružnice koje iza sebe imaju vrlo dobre rezultate s posljednjih lokalnih izbora, te koje će spremno dočekati parlamentarne izbore i maksimalno odraditi svoj dio posla. HČSP je u 7. izbornoj jedinici spreman na svaki oblik izlaska na izbore, bilo u koaliciji ili pak samostalno.
Specifičnost HČSP-a u 7. izbornoj jedinici jest taj da veliku većinu podružnica vode uspješni i odgovorni pripadnici Mladeži HČSP-a koji će zasigurno hrvatskom čovjeku na izborima znati ponuditi svoju mladost, sposobnost i spremnost na borbu za prava hrvatskog čovjeka. Posebni naglasak HČSP-ovci će stavljati na obnovu i razvoj zapuštenih područja poput Gorskog Kotara koji vrve od potencijala, no zbog neodgovorne politike vladajućih garnitura doživljavaju egzodus mladih ljudi.T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code