FONTANE U ŠPANJOLSKIM BOJAMA

FONTANE U ŠPANJOLSKIM BOJAMA

19. kolovoza, 2017.

 

U znak potpore građanima Španjolske i pijeteta za žrtve jučerašnjeg terorističkog napada u Barceloni, u petak 18. kolovoza, u 21,00 sat, vodeni zastor fontana u Ulici Hrvatske bratske zajednice bit će obojan u boje zastave Kraljevine Španjolske.

U povodu jučerašnjeg terorističkog napada u Barceloni i pokušaja napada u Cambrilsu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je gradonačelnici Barcelone Adi Colau i veleposlaniku Kraljevine Španjolske u RH Nj.E. Eduardu Aznaru izraze sućuti u kojima, između ostalog, stoji:

Napad na nevine ljudske živote bešćutan je čin koji je teško razumljiv, nemjerljiv s humanim civilizacijskim dosezima kojima svi, kao dio skladne europske obitelji, težimo i s čijim se vrijednostima dičimo. U ovim teškim trenucima za Vašu zemlju dijelimo zajedničko jedinstvo, hrabrost i smjelost u odupiranju svima koji žele narušiti naše europske vrednote.

Primite moje duboko žaljenje zbog nehumanog čina koji je odnio desetke nevinih ljudskih života i u kojemu su stradali brojni građani i posjetitelji Barcelone.

Duboko potresen ovom viješću svoje suosjećanje upućujem svim članovima obitelji stradalih, svim građanima Barcelone i Kraljevine Španjolske, a ozlijeđenima želim što brži oporavak. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code