HDZ I SEDAM STRANAKA U SISKU ZA DOKTORICU JOSIĆ

HDZ I SEDAM STRANAKA U SISKU ZA DOKTORICU JOSIĆ

27. travnja, 2021.

 

Josić je kao ključne elemente istaknula i potrebu promjene društvene atmosfere u Sisku: „Mladi su itekako svjesni međugeneracijske solidarnosti i potrebe za brigom o svojim starijim sugrađanima. Takav Sisak vidim. Solidaran Sisak u kojem će vladati dijalog svih skupina društva. Dijalog kroz koji ćemo zajedničkim snagama kreirati grad po mjeri svih njegovih stanovnika“.

Kandidatkinja za gradonačelnicu Siska HDZ-a i koalicijskih partnera HSLS-a, HSS-a, HKS-a, SDA H-a, HSP-a, HSU-a i HNS-a osvrnula se i na obnovu nakon razornog potresa te istaknula kako „nitko ne može samostalno obnoviti Sisak, kako se u javnosti želi prikazati“

Napisao: Josip Frković

U Sisku je u utorak, 27. travnja, potpisan koalicijski sporazum između predstavnika Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske socijalno-liberalne stranke, Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske konzervativne stranke, Stranke demokratske akcije Hrvatske, Hrvatske stranke prava, Hrvatske stranke umirovljenika i Hrvatske narodne stranke.

Potpisivanjem sporazuma HSLS, HSS, HKS, SDA H, HSP, HSU, HNS podržali su kandidatkinju Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnicu Grada Sisku, dr. Željku Josić.

Potpisivanju su nazočili Darjan Vlahov (HSLS), Anita Sinjeri Ibrišević (HSS), Mario Markić (HKS), Biserka Brkić (SDA H), Đurđica Jurić (HSP), Borislav Curić (HSU) uz podršku Ivana Nekvapila (HNS) koji je bio opravdano odsutan.

Veliko povjerenje

Okupljenima se prigodno obratila kandidatkinja za gradonačelnicu dr. Željka Josić koja je zahvalila koalicijskim partnerima na povjerenju i na potpori koju su iskazali za program Hrvatske demokratske zajednice.

Dr. Željka Josić istaknula je kako ova koalicija dokazuje Siščankama i Siščanima da velik broj političkih aktera želi raditi za pozitivne promjene u gradu i da su zajedno spremni uložiti svoje vrijeme, energiju i znanje za Sisak koji ima budućnost. Ujedno, dr. Josić izrazila je zadovoljstvo što će biti predvodnica pozitivnih promjena u Sisku te istaknula kako se samo u zajedništvu može uspješno raditi za grad  i osigurati jednakost i nove prilike za sugrađane.

Govoreći o gubitku povjerenja u trenutnu gradsku upravu i nezadovoljstvo Siščanki i Siščana, dr. Josić rekla je da će ova koalicija svojim predanim radom vratiti povjerenje sugrađana te da će gradska uprava ponovno biti na usluzi svojim Siščanima, kao i da će biti transparentna, raditi za njihove potrebe i slušati njihove prijedloge.

„U godinama koje su pred nama nećemo zanemariti ni jednu kategoriju naših sugrađana. Radit ćemo za mlade, obitelji, djecu, umirovljenike, osobe s invaliditetom, poduzetnike, poljoprivrednike, obrtnike, pripadnike nacionalnih manjina – sve naše sugrađane. Neće nam biti važno tko s kojeg političkog spektra dolazi. U našem središtu bit će čovjek. Siščanka i Siščanin kojima želimo omogućiti perspektivu i opcije za razvoj i napredak u njihovom rodnom gradu“, istaknula je dr. Željka Josić.

Dodala je i kako se neće zanemariti niti jedan kvart ili naselje kao što je to trenutno slučaj u Sisku te da je vrijeme da se zaustave podjele u gradu koje se odražavaju na sve stanovnike, a čak i na djecu.

Obnova Siska

Kao fokus programa i djelovanja, dr. Željka Josić naglasila je mlade te utvrdila kako su oni „nositelju procesa promjena i razvoja“, naglasivši da ih treba staviti na prioritetno mjesto i odgovoriti na njihove potrebe jer oni stvaraju nove vrijednosti za Sisak.

Josić je kao ključne elemente istaknula i potrebu promjene društvene atmosfere u Sisku: „Mladi su itekako svjesni međugeneracijske solidarnosti i potrebe za brigom o svojim starijim sugrađanima. Takav Sisak vidim. Solidaran Sisak u kojem će vladati dijalog svih skupina društva. Dijalog kroz koji ćemo zajedničkim snagama kreirati grad po mjeri svih njegovih stanovnika“.

Kandidatkinja za gradonačelnicu Siska HDZ-a i koalicijskih partnera HSLS-a, HSS-a, HKS-a, SDA H-a, HSP-a, HSU-a i HNS-a osvrnula se i na obnovu nakon razornog potresa te istaknula kako „nitko ne može samostalno obnoviti Sisak, kako se u javnosti želi prikazati“. Dr. Željka Josić rekla je kako je potrebno nam je zajedništvo, suradnja i prihvaćanje: „Upravo je ova naša koalicija, koja pokazuje zajedništvo koje nam je neophodno, jamac da smo spremni na suradnju sa svim razinama vlasti za dobrobit našeg grada i naših sugrađana i da će obnova u Sisku biti kvalitetna, brza i temeljna“.  T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Proton Loans
    #1 Proton Loans 7 svibnja, 2021, 07:50

    Ovim ćemo obavijestiti širu javnost da trenutno dajemo zajam ljudima kojima je potrebna financijska pomoć po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Ako ste zainteresirani za prijavu zajma, kontaktirajte nas za više informacija putem: E-mail: [email protected] ili Mobile / Whatsapp USA: +1 (204) 410-2623

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code