NAJNOVIJE NA PORTALU

HDZ: HRVATSKA JE TREBALA SUDJELOVATI NA EXPO-u

HDZ: HRVATSKA JE TREBALA SUDJELOVATI NA EXPO-u

29. ožujka, 2015.

image.php

Nesudjelovanje Republike Hrvatske na izložbi EXPO 2015. u Milanu povod je danas održane konferencije za novinstvo Hrvatske demokratske zajednice Osječko-baranjske županije po nazivom “Sajam nesposobnosti Kukuriku Vlade”

1. svibnja u Milanu otvara se međunarodna izložba EXPO 2015 i tom će prigodom Italija ugostiti 140 zemalja svijeta, među kojima i sve države članice EU, osim jedne – Hrvatske! Na konferenciji je rečeno kako je ovo prilika za predstavljanje ponude u gastronomiji , prehrani, turizmu i ekologiji pred više od 20 milijuna posjetitelja i potencijalnih investitora unutar razdoblja od 6 mjeseci što Hrvatskoj jednostavno nije od strateškog značaja. „Očito je Vlada više upućenija u gospodarsko poslovanje, nego preko 9.000 izlagača koji su davno zakupili svoje mjesto na međunarodnom sajmu“ naglasio je Ivan Radić, glavni tajnik HDZ OBŽ.

U Osječko-baranjskom HDZ-u se stoga pitaju „Što to radi Hrvatska Vlada?“ – i navode kako na to pitanje vjerojatno nitko osim samih ministara ne zna odgovor. „Imamo osjećaj kako u ovoj koaliciji radi jedino skupo plaćeni PR stručnjak kojega je angažirao SDP, jer danas smo svjedoci brojnih „ekskurzija“ naših ministara koji od mjesta do mjesta u izbornoj godini pokušavaju građanima objasniti što i kako treba raditi, no nameće se pitanje – što ste Vi radili posljednje tri i pol godine?“ upitao se Domagoj Mikulić, predsjednik mladeži HDZ OBŽ.

Hrvatska je svoju odluku o nesudjelovanju na EXPO 2015. obrazložila prošlogodišnjim proračunskim troškovima za poplave u Slavoniji pa za financijsko opterećenje od 1,2 milijuna eura nema prostora.

U HDZ-u navode kako je jedan od najvećih gubitnika u ovoj priči upravo Slavonija, koja ne samo da je propustila još jednu priliku pokazati se svijetu svojim gastronomskim i prehrambenim proizvodima, turizmom i ekologijom, već se na nju izravno svalila odgovornost otkazivanja EXPO-a zbog poplava koje su je zadesile.

U HDZ- u smatramo neodgovornim prebacivati „krivnju“ na i ovako zapostavljenu Slavoniju, a isticati troškove poplava za ovakav gaf Milanovićevih ministara sramotno je i uvredljivo, dodaju. Nadalje smatramo kako posrijedi nisu financijska opterećenja već očita nesposobnost ministara naše Vlade, koji ne razumiju kako je sudjelovanje na sajmu sa 140 zemalja, 20 milijuna posjetitelja i preko 9000 izlagača važan strateški cilj za Republiku Hrvatsku. Čini se kako u Vladi jedino razumiju da je izborna godina te lažnim socijalnim potezima i PR spinovima pokušavaju osigurati glasove. Povjerenje u ministre i Vladu davno je već izgubljeno, stoga im iz Osječko-baranjskog HDZ-a poručuju da prekinu ovu agoniju, jer vrijeme je za nove izbore i vladu koja hoće, može i zna upravljati Hrvatskom.T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. colin
  #1 colin 14 kolovoza, 2017, 16:59

  Trebate li hitni zajam za pokretanje poslovanja, duga? Kupiti auto ili kuću? Ako se više ne brinite, jer nudimo sve vrste kredita uz nisku i povoljnu kamatnu stopu od 2%, bez kolaterala i bez kreditne provjere. Obratite nam se ako vam je potreban zajam, pošaljite mi e-poštom putem: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Mrs.Karin Lucas
  #2 Mrs.Karin Lucas 9 travnja, 2017, 23:39

  Dobar dan, Jeste li umorni od Tražeći kredita i hipoteka? Jeste li bili presavijen stalno po svojim bankama i drugim financijskim institucijama, Jeste li poslovni čovjek ili žena? Jeste li u bilo kakve financijske nered ili trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za podmirenje vaš dug ili isplatiti Vašeg računa ili početak lijep posao? Imate nisku kreditnu rezultat? Nudimo kredite u rasponu od $ 1,000.00 Minimum za 10 milijuna Maksimalni na 2% kamatne stope po poništiti. krediti za razvoj poslovanja konkurentnu prednost / poslovne ekspanzije. Mi smo certificirani, pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i dinamičan. i surađivati ​​financijer za nekretnine i sve vrste financiranja poslovanja, dajemo iz dugoročnog kredita za pet do pedeset godina maksimum. samo ispunite podatke dužnik i vratite se u nas odmah putem [email protected]

  Tvoje ime:_________
  Vaša adresa:______
  Tvoja zemlja:______
  Iznos pozajmice:_______
  Dob:_______________
  Seks:_______________
  Trajanje kredita: __________
  Mjesečni prihod:_________
  Broj mobitela:____

  molim čekamo svoju brzu odgovoriti, ako je zainteresiran.
  Mrs.Karin Lucas

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. CHRISTIAN CALVIN
  #3 CHRISTIAN CALVIN 4 prosinca, 2016, 15:42

  Pozdrav, moje ime je Christian Calvin, žrtva prijevare u rukama lažnih lenders. Izgubio sam oko 6,000kuna jer ja koji je potreban veliki kapital 80.000 kn skoro sam umro, nisam imao kamo otići. moj posao je bio uništen, te u procesu sam izgubila muža, a moj sin ja ne mogu opet stati ovo događa. u lipnju 2016., upoznao sam prijatelja koji me je uveo u dobrom majkom, gđa Olivia Daniela, koji su na kraju mi je pomogao osigurati zajam u poduzeću. dobra majka želim iskoristiti ovu priliku da vam zahvalim, a Bog i dalje da vas blagoslovi. ja također željeli iskoristiti ovu priliku da savjet kolege Hrvate, da postoje mnoge varalice vani, pa ako vam je potreban kredit, i žele osigurati zajam brzo, samo registrirati preko gospođe Olivia Daniela putem e-maila: ([email protected] ). također možete me kontaktirati putem ovog e-mail: ([email protected]). Ako imate bilo kakve sumnje. molim te da je jedina osoba pouzdan i pouzdan.
  Hvala ti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. asda services
  #4 asda services 30 studenoga, 2016, 09:17

  % 100 Finansa mı ihtiyacınız var? Mali ihtiyaçlarınızı, daha düşük bir sorunla çözebilirim.

  Neden sadece yüzde 2 için para veriyoruz. Durumunuz ne olursa olsun, kendi hesabına çalışan, emekli,

  Zayıf kredi notu, yardım edebiliriz. Esnek geri ödeme, Bize ulaşın:

  [email protected]

  Her çeşit kredi için şimdi başvurun ve acilen para alın!
  * Faiz oranı% 2.5
  * Geri ödeme 1 ila 40 yıl arasında seçim yapın.
  * Aylık ve yıllık geri ödeme planı arasında seçim yapın.
  * Kredilerin esnekliğinin şartları ve koşulları.

  Tüm bu planlar ve daha fazlası için lütfen bizimle iletişime geçin.
  1. Tam adı: ……………………….
  2. İletişim adresi: …………………..
  3. İhtiyaç Kredisi Tutarı: ………………..
  4 yıl ……………….
  5. Doğrudan telefon numarası: ……………
  6.Kanun Süresi: ……………………..
  E-posta: ([email protected])
  Saygılarımızla,
  asda hizmetleri

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. victoria alberto
  #5 victoria alberto 14 studenoga, 2016, 14:22

  Pozdrav, moje ime je Victoria Alberto, žrtva prijevare u rukama lažnih lenders. Izgubio sam oko 45.000,00 eura, jer ja koji je potreban veliki kapital 200.000,00 eura i skoro je umro, nisam imao kamo otići. moj posao je bio uništen, te u procesu sam izgubio sina. ja ne mogu više izdržati ovo događa. u ožujku 2016., upoznao sam prijatelja koji me je uveo u dobrom majkom, gđa Olivia Daniela, koji su na kraju mi je pomogao osigurati zajam u poduzeću. dobra majka želim iskoristiti ovu priliku da vam zahvalim, a Bog i dalje da vas blagoslovi. ja također željeli iskoristiti ovu priliku da savjet kolege Indonežani, da postoje mnoge varalice vani, pa ako vam je potreban kredit, i žele osigurati zajam brzo, samo registrirati preko gospođe Olivia Daniela putem e-maila: ([email protected] ). također možete me kontaktirati putem ovog e-mail: ([email protected]). Ako imate bilo kakve sumnje. molim te da je jedina osoba pouzdan i pouzdan.
  Hvala ti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Hermes Investment Management
  #6 Hermes Investment Management 25 listopada, 2016, 00:45

  Ja sam gđa Sandra Munoz kuka po imenu. Ja živim na hrvatskom jeziku, želim koristiti ovaj medij obavijestiti sve tražitelja kredita biti vrlo oprezni, jer postoje varalice everywhere.Few mjeseci sam financijski su napete, a zbog mog očaja sam scammed nekoliko online lenders. Gotovo sam izgubio nadu dok moj prijatelj mi je iz vrlo pouzdanog vjerovniku pod nazivom Hermes upravljanje investicijskim koji mi posuditi unsecured kredit od 85.000 eura manje od 40 minuta bez stresa. Ako ste u potrebi za bilo kakav zajam samo ga kontaktirati sad preko: ([email protected]) Ja sam koristeći ovaj medij obavijestiti sve tražitelja kredita, jer je pakao sam prošla kroz u rukama onih lažnih lenders. A ja ne želim ni mog neprijatelja da prođe kroz takav pakao da sam prošao kroz u rukama onih lažnih online lenders, ja će također željeli da mi pomogne proći ovu informaciju drugima koji su također u potrebi za kredit nakon što ste su također dobiti kredit od upravljanja Hermes ulaganja.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. cindy moore
  #7 cindy moore 5 svibnja, 2016, 13:14

  Trebate Hitan zajam za isplatiti svoje dugove? Trebate li kredit za pokretanje posla? Da li je potrebno osobni zajam? Nudimo sve vrste kredita po kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas već danas na e-mail: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code