HČSP: JOSIP LEKO DOSTAVLJA INFORMACIJE REŽIMSKIM MEDIJIMA

HČSP: JOSIP LEKO DOSTAVLJA INFORMACIJE REŽIMSKIM MEDIJIMA

2. prosinca, 2015.

sabor_leko2-101012davorpongraciccropix
Hrvatska čista stranka prava je bila dio Domoljubne koalicije na prošlim izborima i upravo našim glasovima odnesena je relativna pobjeda na što smo izrazito ponosni, bez obzira na daljnji rasplet događaja. Temeljem Sporazuma koji smo imali s HDZ-om zbog toga što nije bilo imena stranke na listama, taj Sporazum je bio nužan i sasvim legitiman, predali smo predsjedniku Hrvatskog sabora zahtjev za imenovanje našega kandidata u Hrvatski sabor.
Ono što nas je zaprepastilo jest činjenica kako je taj Sporazum odmah završio u jednom režimskom mediju i to odmah po predaji dok još nije ušao ni u proceduru, a kamo li da se o njemu raspravljalo, a to im je mogao dostaviti samo i jedino predsjednik Hrvatskog sabora g. Josip Leko. Držimo da je g. Leko time do kraja srozao ionako slab ugled Hrvatskoga sabora, a sebe kao čovjeka prikazao u jako lošem svjetlu, te ispada kako je najobičniji konfident njemu sklonih medija.
Tu se vidi očita nakana kompromitacije HČSP-a i Domoljubne koalicije, a za račun koalicije Hrvatska raste. Stoga se i obraćamo hrvatskoj javnosti koja ima pravo znati kakvim metodama se služe ljudi koji grčevito žele ostati na vlasti i tko je i kakav čovjek predsjednik te časne institucije.
Sada smo još čvršće uvjereni kako je naše odustajanje od predaje lista za izbore i temeljem Sporazuma priključenje Domoljubnoj koaliciji bio odličan politički potez. Bez obzira na to dobili mi taj jedan više nego zasluženi mandat, ostaje nam satisfakcija kako smo dali veliki doprinos u porazu jedne loše vlasti, čiji bi još jedan mandat na vlasti potpuno dotukao Hrvatsku.
U Zagrebu, 1. prosinca 2015
Josip Miljak, predsjednik HČSP-a T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Jovo
  #1 Jovo 9 listopada, 2016, 17:57

  g. Josip Leko….?
  Što je ovo “g” ispred Josip Leko?
  Govno ili govnovalj?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code