HČSP: DRSKOST POLICIJE NE MOŽE SE OPRAVDATI

HČSP: DRSKOST POLICIJE NE MOŽE SE OPRAVDATI

29. svibnja, 2015.

specijalcimarkovnoc

Današnja slika s Markova trga 2015 neodoljivo podsjeća na sliku Širokog Brijega 1945. kada su na pragu crkve partizanski opančarski divljaci i krvnici poubijali nevine fratre. Policija (hrvatska?) je danas pokušala silom ući u crkvu Svetog Marka, ali je pater Ike Mandurić s nekolicinom subraće fratara hrabro stao na ulaz i spriječio bespravan ulazak policije u crkvu i tako zaštitio teške invalide Domovinskog rata od ozljeda a možda i od smrti.

Takva drskost policije se ne može ničim opravdati. Policija u tobožnjoj zaštiti zakona o javnom okupljanju, sama krši zakon i međunarodne ugovore između Hrvatske i Svete stolice. Ušli smo u opasno vrijeme, vrijeme potpunoga neokomunističkoga voluntarizma, kada se suspendiraju zakoni i međunarodni ugovori, kada se ne poštuju ljudska prava i sve to se gazi u ime zaštite neokomunističke vlade koja sada konačno mora položiti račune hrvatskomu narodu.

HČSP podržava hrvatske branitelje u nastojanju spasa i ovo malo Hrvatske što je još ostalo, i u ime toga je nužno njihovo ustrajavanje do kraja, a to je bezuvjetna i ultimativna ostavka ove antihrvatske oligarhije predvođene infantilnim i nedoraslim Milanovićem.

U Zagrebu, 28. svibnja 2015.

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a

Fotografija:www. index.hr T

 

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. DON
  #1 DON 31 svibnja, 2015, 13:50

  Josipe Miljak iz HČSP….Policijski posao sam po sebi drzak je no samo onima koji jesu van zakona te ih stoga svako policijsko postupanje iritira.Rekao bih ti još i ovo da ne pljuješ i ne prozivaš HR policiju jer oni rade svoj posao odn. odrađuju naređenja koja su im izdata i to rade vrlo dobro rekao bih čak i preblago.Preblago kažem jer sam prošao RAKITJE još davno kada mnogi ovi specijalci nisu bili niti rođeni i to 1973-4. tj.u vrijeme kada je bila međudržavna kriza SFRJ i R.Italije.Zasada u trenutnim zbivanjima djeluje MUP no ako iziđu vojni specijalci neznam baš dali će mnogima biti moguće pljuvati po njima kao što sada čine po MUPu.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • DON
   DON 31 svibnja, 2015, 14:05

   ……i znaj Josipe Miljak da nema toga mjesta na teritoriju cijele HR gdje policija nebi smijela ili mogla ući,mirno ili nasilno ovisno o tome jesu li ili nisu na snazi posebni uvjeti djelovanja.Dakle nikakav sakralni objekat ili pak njezin službenik nisu i nemogu biti prepreka policijskom djelovanu.UPAMTI TO prije nego li kreneš u dalnju razradu svojih HČSP filozofija.

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code