“HARVO JAY” IZ OSIJEKA POBJEDNICI KARLOVAČKO ROCKOFF-A

“HARVO JAY” IZ OSIJEKA POBJEDNICI KARLOVAČKO ROCKOFF-A

4. studenoga, 2017.

Osmomjesečna potraga za ovogodišnjim pobjednikom Karlovačko RockOff festivala je završena. U prepunom Shock Show Industry D’Katran jučer je održana superfinalna večer tijekom koje su nastupili pobjednici finalnih večeri iz Rijeke, Splita i Zagreba. Grupe Brain Holidays, Dno, Matt Shaft i Harvo Jay oduševili su mnogobrojnu publiku koja ih je došla podržati.

Žiri u sastavu Hrvoje Horvat, Lada Furlan Zaborac, Denis Mujadžić Denyken, Damir Martinović Mrle i Alen Marin tijekom osam mjeseci imao je težak zadatak odabrati najbolje jer se na natječaj prijavilo više od 100 bendova.
Glavnu nagradu osvojio je sjajni osječki trojac
Harvo Jay koji je svojim alter rockom impresionirao žiri.
Nagradu za najbolju izvedbu je osvojio još jedan trojac, grupa
Dno iz Zagreba. Nagradu Karlovačke pivovare osvojili su reggae prvaci, sjajni Brain Holidays, a Matt Shaft je osvojio nagradu za najemitiraniji singl za pjesmu “Budi radostan“.
Festival je i ove godine pokazao kako njeguje široku paletu različitih glazbenih pravaca i da nije ograničen isključivo na rock. Ova platforma nudi afirmaciju svim kvalitetnim bendovima kako bi lakše došli do dodatne promocije. Četvrta sezona pokazala je da u Hrvatskoj ima jako puno kvalitetne glazbe, a Karlovačko RockOff festival takvu glazbu promovira i predstavlja široj publici.

Svih 18 finalista čije se pjesme nalaze na CD-u četvrtog festivala Karlovačko RockOff uživo su se potvrdili kao odlični koncertni izvođači. Žiriju nije bilo lako izabrati pobjednike, ali su u superfinalu sjajnim svirkama i oni publici pokazali da ovog trenutka stvaraju dio najuzbudljivije nove domaće rock glazbe. Jaka selekcija ovogodišnjeg festivala dokaz je da postoji stalan pritok zanimljivih imena, a sve skupa dobar je uvod u iduću, petu sezonu festivala na kojoj očekujemo i druge glazbenike, ali i one koji su već prošli kroz Karlovačko Rock Off, a opet imaju kvalitete nove materijale” – zaključio je umjetnički direktor festivala, Hrvoje Horvat. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code