TRI PARKA

TRI PARKA

6. lipnja, 2015.

most-miramarska

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima nadležnim za uređenje javnih gradskih površina, u petak 5. lipnja obišao je park na Tomislavcu,  Adrenalinski park u Miramarskoj i Park Brezje, kako bi vidio u kakvom su stanju i što treba urediti u najkraćem roku.

Nije gradonačelnikovo da pokazuje samo ono što je dobro. Ponekad treba ukazati i na nedostatke koje treba popraviti – komentirao je gradonačelnik primijetivši da na Tomislavcu nije kvalitetno uređen travnjak, a nakon većih oborina, na dijelovima se skuplja voda.

Oko fontana na Trgu A. Starčevića oronule su kocke na pješačkom hodniku, a gradonačelnik nije zadovoljan ni tijekom, prošlog tjedna otvorenih, radova koji gotovo da se nisu pomakli s mjesta na pješačkom mostu preko Miramarske ulice koji će u konačnici spajati Adrenalinski park na Miramarskoj i Botanički vrt.

U parku Brezje (južna strana Vukovarske – preko puta zgrade Gradske uprave)  građani su utabali staze na travnjaku koje će, po nalogu gradonačelnika, sada postati uređene pješačke staze. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code