ZAHVALA GRAĐANIMA

ZAHVALA GRAĐANIMA

26. lipnja, 2015.

_ZNA_3740_25062015 copy

Nakon proslave u parku Bundek, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić zahvaljuje na odazivu, sjajnoj atmosferi i dostojanstvenom obilježavanju Dana državnosti:
Bilo je lijepo sinoć na Bundeku biti Zagrepčaninom i državljaninom Republike Hrvatske!

Dan državnosti obilježili smo ponosno i dostojanstveno, u sjajnome ozračju protkanom zajedništvom i silnom energijom više od 20 000 građana, u prekrasnome parku Bundek.

Veličanstvena atmosfera na prepunome Bundeku, posebno na velikome koncertu, zasluga je, prije svega, vas, drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani.

Zahvaljujem vam i vjerujem da je ovo početak nove tradicije koju trebamo i svakako zaslužujemo.

Predsjednici Republike Hrvatske koja je večer provela s nama, zahvaljujem na pokroviteljstvu i velikome doprinosu uspjehu koncerta, a velika hvala i našoj Zagrebačkoj filharmoniji i svim izvođačima koji su nam proslavu Dana državnosti učinili čarobnom i nezaboravnom.

Zahvaljujem također i svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima policije i hitne pomoći, vatrogascima, kao i svima koji su na bilo koji način pomogli da nam druženje na Bundeku ostane dugo u sjećanju.

Još jednom, od srca vam zahvaljujem na dolasku i na podršci ovom prekrasnom događanju, koje je, između ostalog, uvod u bogato zagrebačko kulturno ljeto!

Hvala vam!

Fotografija:www.zna.hrT

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code