GRADONAČELNIKOVA PORUKA I ZAHVALA MATURANTIMA I SUGRAĐANIMA

GRADONAČELNIKOVA PORUKA I ZAHVALA MATURANTIMA I SUGRAĐANIMA

17. svibnja, 2013.

maturanti

Dragi maturanti, drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

Današnji dan, velik i nezaboravan za našu mladost koja je zaokružila jedan važan dio životnog puta i pred kojom su novi izazovi, i ove smo godine, jedanaesti put zaredom, počeli tradicionalnom povorkom od središnjeg trga do našeg Bundeka gdje smo za njih organizirali bogat program.

Ako je bilo tko od naših sugrađana danas zbog toga imao poteškoća u prometu, najiskrenije se ispričavam u svoje i u ime 9000 maturanata koji se danas zajedno vesele i koje uskoro očekuju nove životne zadaće.

Zahvaljujem vam dragi sugrađani na pokazanom strpljenju, razumijevanju, ali i toleriranju možda i poneke nepodopštine koja ide uz mladost i ovaj dan. Zahvaljujem svima koji sudjeluju i koji su sudjelovali u organizaciji Dana maturanata i pomogli da sve protiče u najboljem redu. Hvala gradskim tvtkama i uredima, državnim institucijama i napose, policiji – djelatnicima Policijske uprave zagrebačke.

Dragi maturanti, čestitam vam na uspjehu u školama i želim uspjeh u daljnjem životu, upisu na fakulte, škole, odnosno u traženju posla koji će vam najbolje odgovarati .

Želim da se danas lijepo provedete i da ovaj veliki dan, dan kada ste simbolično ušli u svijet odraslih zauvijek pamtite po dobrom. Dobrom društvu, dobroj zabavi i dostojanstvenoj atmosferi kakvu sam osjetio danas družeći se s vama. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code