GORDANA IVANJEK TUŠEK PJEVA PJESMU MILIVOJA PAŠIČEKA

GORDANA IVANJEK TUŠEK PJEVA PJESMU MILIVOJA PAŠIČEKA

14. listopada, 2017.

 

Gordana Ivanjek Tušek popularna je zagorska pjevačica i jedna je među rijetkim uspješnim interpretatorima kajkavskih popevki.

Ove godine na Krapinskom festivalu izvela je svoju novu popevku po nazivom – „Balada o jenoj ljubavi“, autora Milivoja Pašičeka, koju je uglazbio i obradio za festivalski orkestar poznati  glazbeni znalac Toni Eterović.

Gordana je za pjesmu snimila i video spot kojeg pogledajte na sljedećem linku

https://www.youtube.com/watch?v=hPEfgM1PY-I

Autor ove pjesme, Milivoj Pašiček, piše o vječnoj temi, neprežaljenoj ljubavi, koju su i Eterović , kao skladatelj i Gordana kao interpretatorica, u potpunosti emotivno i uspješno iznijeli.

Spot je snimljen u obnovljenom interijeru dvorca Miljana, za produkciju se pobrinuo SBS Music, a montažu i režiju potpisuje Božidar Horvat Bingo.

Novu pjesmu Gordane Ivanjek Tušek slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/49791022 T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 14 listopada, 2017, 21:02

  Bravo Frano….samo tako s argumentima.
  Ova GOGA je stvarno prava pjevačica.
  Nek još izvede pravih pjesama….nema boljih od ZAGORKI….sad kad dolazi martinje pogotovo.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 14 listopada, 2017, 14:56

  OMENTAR NA NAPIS IZ GLOBUSA O TREŠNJAVKI .TAMO ME BLOKIRA USTAŠKO-STEPINČEVSKA VAMPIRSKO-DRAKUSLA REDKCIJA =FACEBOOKA=PA MOLIM POŠTOVANU REDKCIJU,MJEDINU DEMOKRATSKU SUVREMNEU DRUGE DEKADE 21-VOG STOLJEĆA ,DATOLERIRA MOJU OBJAVU ,MOGA KOMENTARA KOJI J+NIJE ODGOVOR NI KOMENRTAR NA SADRŽA O POŠTOVANOJ PJEVAČICI.

  NIJE NI TRATINSAK NI OZALJSKA ,VEĆ ,ULICA RADE KONČARA. KATOLICI , ONI INDOKTRINIRANI IZ HERCERGOVINE,DALAMATINSKE ZAGORE I HAJDUČKE LIKE ,DINARSKO-TRIBALNO-ANTRLOPOIDNO STEPIČEVSKE SVIJESTI, NAM SE DOSELIŠE KAO VUCI U CIILIZIORANE PROSTORE OVE HRVATSKE, I PROMJENIŠE SVE ŠTO SE DALO PROMIJENTI ,ALI SE ONI NE MIJANJAJU .UVIJEK SU PRAVI SLJEDNICI I NASLJEDNICI SVOJIH OČEVA STEPINČEVIH KRVOLOČNIH DRAKULA I VAMPIRA KOJI SU GA SLUŽILI U VREMENU III-ĆEG REICHA U ČIŠĆENJU HRVATSKE OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH. I ZNA SE GDJE SU ZAVRŠILI OD NARODNE PRAVDE, PA NJIHOVI POTOMCI I SLJEDBENICI IH DANAS NAZIVAJU KOMUNISTIČKIM ŽRTAVAMA. A NAZVTI TAKVE ZLOČINAČKE SPODOBE ŽRTVAMA JE CIVILIZAICJSKA UVREDA ZA LJUDSKO DRUŠTVO , ZA LJUDSKI UM I RAZUM,POSEBNO DANAŠNJE U DRUGOJ DEKADI 21-VOG STOLJEĆA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code