NAJNOVIJE NA PORTALU

ĐUROLOGIJA  U ZAGREBU, SPLITU I ZADRU

ĐUROLOGIJA U ZAGREBU, SPLITU I ZADRU

23. siječnja, 2015.

ZEKO3794

Nakon nastupa u državama bivše Jugoslavije  Đurologija Branka Đurića Đure dolazi i u Hrvatsku te će premijerno biti prikazana 27. siječnja 2015. u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom nasmijavat će i publiku u Splitu, 28. siječnja u dvorani „Lora“ te 29. siječnja u Zadru u klubu „Arsenal“.

Svestrani Branko Đurić Đuro odlučio se na novi projekt koji već danima oduševljava gledatelje po susjednim državama. U posljednjih 30-tak dana vidjelo ju je više od 20.000 posjetitelja što je brojka koja potvrđuje ne samo njegovu popularnost nego i činjenicu da dobrom tematikom i samo njemu svojstvenim humorom uvijek publici pruža nešto novo, nešto drugačije i nešto bolje.

Ovaj svojevrsni antistand up show kako ga sam Đuro voli nazivati,  na neposredan i iskren na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i živcira u današnjem životu. U neposrednom razgovoru i kontaktu s publikom, Đuro se želi približiti i ‘običnom’ čovjeku pružajući svima priliku da kroz njegov humor pronađu sebe i svoje probleme gledaju s vedrije strane. Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu „Top lista nadrealista“ , ‘Đurologija’ donosi jednog novog, nešto drugačijeg, a opet prepoznatljivog Branka Đurića koji će kroz 90 minuta trajanja showa izvući ono najbolje od svakog gledatelja i izmamiti osmijeh i najvećim pesimistima.  T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code