DAN SJEĆANJA NA ROMSKE ŽRTVE

DAN SJEĆANJA NA ROMSKE ŽRTVE

31. srpnja, 2018.

 

U četvrtak, 2. kolovoza, u 10,00 sati, na romskom groblju Uštica, Jasenovac, izaslanstvo Grada Zagreba, predvođeno gradonačelnikom Grada Zagreba Milanom Bandićem prisustvovat će središnjem obilježavanju Međunarodnog dana sjećanja na romske žrtve genocida u II. svjetskom ratu – Samudaripen.

Komemorativni skup organizira Savez Roma u Republici Hrvatskoj KALI SARA i Vijeće romske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. merle
    #1 merle 1 kolovoza, 2018, 02:25

    OPET pepo bandić DIŽE SEBI SPOMENIK JER TAJ JE SVAGDJE GDJE SE MOGU PRIKUPITI POLITIČKI POENI PA I TAMO GDJE NEMA ISTINITIH POVJESNIH ČINJENICA A SIGURAN SAM DA ĆE TU BITI I “Antifašisti” KAO I SABORSKI ROM kajtazi jugo oficir KOJI JE DOBIO NEŠTO VIŠE OD 100 IZBORNIČKIH GLASOVA NO ON JE ČVRSTA KARIKA anemičnog I NJEGOVE VLADE I STALNO IDE RUKU POD RUKU SA notornim MRZITELJEM HRVATSKE I JEDNIM OD NAJVEČIH SVJETSKIH LAŽOVA pupovcem I FOSILOM radinom!!! MOGAO BI USPUT I ZAJEDNO NAVRATITI U GLINU NA KONCERT MARKA PERKOVIĆA THOMPSONA!!! INAČE ZA ONE KOJI NEZNAJU TO JE 5. KOLOVOZA!!!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code