DALMATINSKA FEŠTA U FUN PARKU BIOGRAD

DALMATINSKA FEŠTA U FUN PARKU BIOGRAD

12. rujna, 2018.

 

U subotu 22. rujna u najzabavnijem mjestu na Jadranu, Fun Parku Biograd organiziraju odličan provod na 26 zabavnih atrakcija. U gastro ponudi naći će se tako dalmatinski aduti: dagnje, lignje, girice, srdele, inćuni, slane srdele, pršut, sir, masline, vino, domaći kruh i fritule, a za muzički dio pobrinuti će klapa Fumada, poznata po izvedbama nezaboravnih dalmatinskih pjesama.

Za samu uvertiru ove dalmatinske fešte  Fun Park Biograd pripremio je odličnu zabavu za velike i male: Tricycle Trauma akrobatsku predstavu, gađanje lukom i strijelom, a u svijet iluzije uvodi mađioničar Rico. Park se otvara od 12 sati, a uz dalmatinsku feštu za sve posjetitelje na zabavnom tanjuru naći će se atraktivni sadržaji i vožnje na čak 26 atrakcija.

Pomorska bitka na lađama, jurski park, roller coaster, projurite u ludoj vožnji kroz svijet Aliena ili hrabro kroz kuću strave i posjetite 7D kino-jedino na ovim prostorima i budite dio nezaboravnih bitki sa vanzemaljcima i banditima.

Raspored programa:

15h – gađanje lukom i strijelom

16h -Tricycle Trauma akrobatska predstava

17h – Magic Rico

18h – Klapa Fumada

Funpark se otvara u 12 h , a program počinje već od 15 sati , ulaznica od 130 kn uključuje vožnje na svih 26 atrakcija. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code