ZBOG ALIMENTACIJE DANIJELU PRIJETI ZATVOR

ZBOG ALIMENTACIJE DANIJELU PRIJETI ZATVOR

2. kolovoza, 2022.

 

„Stigla je sama sa ljetom prišla i rekla: Helo pogledi su nam govorili više od rijeci…“ otpjevao je prije 39 godina zagrebački pjevač crnogorskih korijena i odnio četvrto mjesto kao predstavnik Jugoslavije na Eurosongu 1983. što je do tada bio nezamisliv uspjeh za nekadašnju državu.

Godinama je ta pjesma bila hit i pjevala se u raznim prigodama. Danielu Popoviću donijela je slavu i novac. No, desetljeća poslije pjevač nije u zvjezdanim već tamnim životnim fazama. Prebrodio je već brojne teške privatne bitke. Majka njegovog sina Dominika optuživala ga je za zlostavljanje i neplaćanje alimentacije. Njegova kći iz prvog braka sa Sanjom Bjedov Popović optužena je bila za bavljenje elitnom prostitucijom u organizaciji zagrebačkog masera nebojše Perunovića Panča koji je netom završio u osobnom stečaju. No, optužbe zbog kojih je pozvan 29. kolovoza u zagrebačku sudnicu mogle bi uistinu otežati 67-godišnjem pjevaču-

U pozivu koji je 1. lipnja 2022. godine potpisala sutkinja Zvjezdana Murat Milas. Inače, prema Kaznenom zakonu, članak 172. stav 1. po kojem se goni Popovića radi se o povredi dužnosti uzdržavanja. Tako piše ‘Tko ne uzdržava osobu koju je po zakonu dužan uzdržavati i to na način, u visini i u rokovima određenim ovršnom ispravom, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine’. Tako se Daniel Popović našao pred jednom teškom bitkom koju mora očito ozbiljno shvatiti želi li izbjeći neželjeni ishod, odnosno zatvor.

IZVOR: www.imperijal.net T.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code