U SELCU “120 KILA LIGNJI ZA 120 GODINA TURIZMA”

U SELCU “120 KILA LIGNJI ZA 120 GODINA TURIZMA”

2. kolovoza, 2014.

Selce Custom

Od 2. do 4. kolovoza 2014. godine svečanim programom obilježiti će se vrijedna  obljetnica i upriličiti prigodno slavlje povodom 120 godina turizma u Selcu. Program će trajati tri dana a u njemu će prema riječima organizatora jednako uživati odrasli i djeca, ljubitelji dobre glazbe i ukusnih specijaliteta.

U subotu, 2. kolovoza, će u 19 sati na rivi u sklopu “Primorske noći” biti ponuđeni izvorni

i domaći proizvodi, originalni suveniri i rukotvorine. U 20 sati će na Harmici u centru Selca nastupati puhački orkestar iz Male Subotice u Međimurskoj županiji, a u 21 sat će ekipe na rivi kuhati buzaru od dagnji u ugodnom društvu glazbenoga sastava “Klamaruša”.

Nedjeljni program započinje u 20 sati u galeriji “Stara škola” Selce otvorenjem izložbe replika povijesnih brodova izrađenih od šibica. Središnje gastro događanje “120 kila lignji za 120 godina turizma” je u 21 sat na rivi, a istovremeno će svirati grupa “Dalmatino”.

Sam Dan turizma, 4. kolovoza, slavit će se već od ranog jutra. U 10 sati će na rivi u centru Selca domaćini, članovi ribolovnoga društva “Oslić”, gostima nuditi besplatnu porciju slasne pržene ribe te čašu domaćega vina, a pjevat će “Trio Crikvenica”.

U 20 sati započinje fešta na rivi uz grupu “Aurora”. Pola sata kasnije iz selačke luke na panoramsku noćnu vožnju kreću barke osvijetljene feralima i ukrašene jasenovim granama, a na čelu morske povorke bit će veliki jedrenjak “Paša”. Trodnevna će svečanost završiti velikim ponoćnim vatrometom. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code