GLAVNI MENADŽER HUM-CROME KOD BANDIĆA

GLAVNI MENADŽER HUM-CROME KOD BANDIĆA

7. rujna, 2015.

normal_IMG_1532

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u ponedjeljak 7. rujna Esada Čolakovića, glavnog menadžera Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (HUM -CROMA). Na susretu u Gradskoj upravi bilo je riječi o dugogodišnjoj suradnji i partnerskom odnosu Grada s Hrvatskim udruženjem menadžera i poduzetnika koje se nastavlja i glavnim partnerstvom na tradicionalnom jesenskom Susretu CROMA 2015. što će se održati u okviru proslave 25. obljetnice rada HUM – CROME.
Zahvalivši gradonačelniku na prijemu i podršci, te suradnji koja traje više od 20 godina, Esad Čolaković posebno je naglasio da ga raduje ovogodišnje partnerstvo na jubilarnom susretu CROMA 2015. jer, kako je rekao, Zagreb nosi pola gospodrstva u Hrvatskoj i neizostavan je čimbenik u njegovu razvoju.
Grad Zagreb će, između ostalog, promovirati svoje kontinuirane mjere i aktivnosti za poticanje poduzetništva i razvojnih potencijala pred skupom od 250-300 vodećih gospodarstvenika.
U okviru Susreta CROMA 2015. koja će se održati pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović i u glavnom partnerstvu s Gradom Zagrebom, najavljen je i VI. Kongres menadžera i poduzetnika na temu Inventura stranačkih gospodarskih programa u svjetlosti CROMA Masterplana gospodarskog razvitka RH.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code