KOPRIVNICA PARKING OVRŠUJE GRAĐANE, A DUGUJE 1.424.824.24 KUNA POREZA

KOPRIVNICA PARKING OVRŠUJE GRAĐANE, A DUGUJE 1.424.824.24 KUNA POREZA

16. studenoga, 2020.

 

 

Prema posljednjem popisu poreznih obveznika koji udovoljavaju  kriterijima za objavu duga  na dan 31.10.2020. godine uz ostalo pronašli smo podatak da tvrtka Koprivnica parking d.o.o. iz Koprivnice duguje državi ni manje ni više nego – 1.424.824.24 kune poreza.

Međutim, umjesto da se ovršuje tu tvrtku ona pod istim imenom i adresom ovršuje – druge, što znači da je njezin račun i dalje – slobodan!?

Naime, jedan čitatelj nam je dostavio „opomenu pred ovrhu“ ove tvrtke u iznosu od 100 kuna po neplaćenom računu za dnevnu parkirališnu kartu.

Ukoliko ne plati odmah navedeni iznos – upozoravaju ga – platit će skoro pa duplo, a i svi računi će mu biti blokirani!

U isto vrijeme Koprivnici parkingu dug će se slobodno nagomilavati, kao i zakonske kamate i unatoč svemu tome radit će i dalje bez brige i problema, jer dug ove tvrtke iznosi gotovo, pa „samo“ 1,5 milijuna!

Da pukneš od smijeha!

Mladen Pavković  T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRNO-MARXISTA
  #1 FRNO-MARXISTA 4 prosinca, 2020, 23:37

  TKO JE KAROLINA VIDOVIĆ?
  KAROLINA VIDOVIĆ ,HOĆE BITI VIDOVITA I VJERNA KATOLKINJA , A TO JE NESPOJIVO.

  KATOLIK ,ZNAČI BIĆE KOJE NIJE SVJESNO SEBE KAO PREDMETA SVIJESTI ,VEĆ OTUĐENO BIĆE ČIJI RAZUM NOGAMA GAZI KORIJENE HUMANOSTI. I DOK SE VJERUJE U BOGA SVIJEST SPAVA, KAŽE HEGEL. NARAVNO , VJEROVATI U NEŠTO NADPRIRODNO, NEDOKUČIVO ,NESPOZNATLJIVIO ,KOJE NIKADA NIJE BILO PRIHVATLJIVO LJUDSKOJ SVIJESTI KOJA JE NA STUPNJU SPOZNAJE SEBE KAO PREDMEETA SVIJESTI I SVIJETA PRIRODE OKO SEBE. U PRILOG HEGELOVOJ DEFINICIJI I KONSTATACIJI, CITIRAT ĆU JEDNOG SREDNJOVJEKOVNOG FILOZOFA ,SKOLASTIKA, IZ GALERIJE UGLEDNIH SKOLASTIČKIH FILOZOFA,CRKVENE PATRISTIIKE , ERIUGENU, KOJI JE U SVOJOJ FILOZOSKOJ TEORIJI ,OBJAVLJENOJ 867 GODINE ,POD NAZIVOM =,DE DIVISIONE NATURE=, OSVRĆUĆI SE KRITIČKI NA SV.PISMO PITA SE: DA LI BOG ZNA ZA SEBE ?ŠTO ON O SEBI MOŽE REĆI KADA JE NIŠTA . BOG DAKLE ,NE ZNA ŠTO JE ON , KADA NIJE NIŠTA. DAKLE ,ON NE SAMO DA JE ,ZA LJUDSKI UM NESVATLJIV NEGO I ZA SAMOG SEBE,ZBOG TOGA ŠTO NE SPADA U PODRUČJE NEČEGA. AKO BI ON I SEBE SPOZNAO , TADA BI OPET POKAZAO DA NIJE NEOGRANIČEN, NI NESVATLJIV, NI NEIZRECIV. AKO JE TAKAV ONDA ON NIJE BOG ,AKO JE BOG TADA SAM NE ZNA ŠTO JE ON=. RELIGIJA JE OPIJUM NARODA, REČE MARX , JER SE RELIGIJA UVJEK NADOMJEŠTA ILI BIVA NADOMJESTAK DUHOVNOJ I MATERIJALNOJ BIJEDI ,PA KAŽE CIRTIRAM MARXA: RELIGIJA JE UZDAH POTLAČENOG STVORENJA , DUŠA SVIJETA BEZ SRCA ,KAO ŠTO JE DUH BEZDUŠNIH PRILIKA , ONA JE OPIJUM NARODA=. DAKLE, KOD TIH BIĆA SVIJEST JE UVJEK NA NISKOM STUPNJU RAZUMA , KOJI NIKADA NIJE SVJESTAN SEBE KAO PREDMETA ,VEĆ BIĆA PRIRODE ,A SVE ŠTO JE PRIRODNO TREBA OSTAVITI PRIRODI KAO NELJUSDSKO ,KAŽE HEGEL , JER TAKVA BIĆA PRIRODE , ŽIVE NAGONSKI I NAJČEŠĆE SE POVODE ZA UŽIVANJEM , A UŽIVANJA NA TOM STUPNJU SVIJESTI SU NAGONSKA ,ZNAČI NEKONTROLIRANA OD MEHANIZMA SVIJESTI KOJA NIJE NA NIVOU SAMOSTALNE SAMOSVIJESTI, KADA BIĆE, PO HEGELU ,POSTAJE ČOVJEK.PA NAŠA
  KAROLINA JE OPSJEDNUTA SVOJOM DINARSKO-EPSKO-TALIBANSKOM TRACIJIOM KOJU KITI NEKIM KATEGORIJAMA KOJE NI SAMA NE RAZUMIJE ,PA ĆE SE ,ONAKO,HIPOKRIZIJSKI ,SVOJSTVENO ZATUCANOM KATOLIKU ,POZIVATI NA GRIJEH , NESUŠTINSKU IMENICU ,KOJI JE , NIŠTA MANJE ,NIŠTA VŠE ,NAUČILA U ŽUPNOM UREDU, NA VJERNAUKU U NJEMAČKOJ ,KOD KATOLIČKE MISIJE KOJA JE INDOKTRINIRALA NAŠE RADNIKE U DUHU ANTIKOMUNIZMA ,A PROTIV NJIHOVE VLASTITE SVIJESTI I OSOBNOSTI.
  ZATO PORUČUJEM POŠTOVANOJ KAROLINI VIDOVIĆ DA SE OKANI KATOLIČKIH FALETANJA JER JE TO ZA NORMALNOG ,SVJESNOG HRVATSKOG GRAĐANINA SLAVENSKE PASMINE, KAKAV BIVSTVUJE NA OVIM BALKANSKI PROSTORIMA OD DAVNIH DAVNINA,A NIJE ISTI NJENOM DINARSKO-ALTAJSKO-MONGOLSKOM MHRVTSVU ,POKRŠTENIH BALIJA ,DOSELJENIH NA DINARSKE OSOJE I PRISOJE,UVIJEK U SLUŽBI ZLOČINAČKOG KRŠĆANSTVA, EVROPSKIH CARSKIH I KRALJEVSKIH,FEUDALNIH DINATSIJA, PA JE UVREDA KADA MU JEDNA TALIBANKA,ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE , SA DINRSKIH OSOJA I PRISOJA, SERVIRA SVOJE DINARSKO- EPSKO-PLEMENSKE DAVORIJE KOJE OBLAČI U NEKO SAMO NJOJ POZNATO HRVATSTVO, KOJE JE PRIHVATLJIVO SAMO U NJENOM DINARSKO-TRIBALNOM AMBIJENTU, POKRŠTENIH BALIJA, KOJE NIJE SLAVENSAKO OSIM ALTAJSKO-IRANSKO,PA NEK ONA U NJEMU I OSTANE SLUŽBUJUĆI ZLOČINAČKOM KRŠĆANSTVU ,ONOM RIMSKOM.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code