TPA HORWATH POSTALA CROWE HORWATH U HRVATSKA

TPA HORWATH POSTALA CROWE HORWATH U HRVATSKA

4. travnja, 2014.

Advisory - Crowe Horwath Custom

Ugledna hrvatska konzultantska kuća TPA Horwath mijenja svoj naziv i od sada je Crowe Horwath u Hrvatskoj. Crowe Horwath Hrvatska zapošljava preko 40 stručnjaka koji pružaju podršku više od 300 klijenata, a ovom promjenom kompanija i njeni klijenti postaju direktno povezani s više od 150 neovisnih revizorskih i konzultantskih tvrtki diljem svijeta.

Naime, Crowe Horwath International jedna je od 10 vodećih globalnih revizorskih i konzultantskih mreža koja okuplja više od 150 neovisnih revizorskih i konzultantskih tvrtki u više od 100 zemalja.

 Crowe Horwath Hrvatska na ovom tržištu uspješno posluje još od 2005. godine. Usluge koje nudi klijentima pokrivaju širok spektar – od poreznog savjetovanja, računovodstva, revizije i poslovnog savjetovanja sve do savjetovanja vezanog uz strane investicije, korporativne financije, te pripajanja i akvizicije. Kompanija je i do sada bila povezana s Crowe Horwath konzultantskom mrežom, ali kroz članstvo u TPA Horwath grupi koja je također član Crowe Horwath International. U siječnju ove godine hrvatska kompanija izašla je iz TPA grupe i sada je direktno povezana u globalnu Crowe Horwath International mrežu.

Diljem svijeta svaka članica Crowe Horwath International mreže pozicionirana je i prepoznata kao lider u svojoj poslovnoj zajednici u području revizorskih, poreznih i konzultantskih usluga.

Za više informacija posjetite www.crowehorwath.hr. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code