LJEKARNA SREDOJEVIĆ

LJEKARNA SREDOJEVIĆ

28. listopada, 2021.

 

Lanci ljekarni imaju tipizirani izgled, a privatne ljekarne traže rješenja koja spajaju univerzalne potrebe struke sa željom da dizajn ima i njihov jedinstveni pečat.

Većina ljekarni se odlučuje za bijelu ili bež boju, a njihov cjelokupan izgled korisniku treba ulijevati povjerenje te slati poruku o brizi za njegovo zdravlje. Sve je površine potrebno lako dezinficirati, ladice trebaju biti podređene kvalitetnom skladištenju lijekova, a izložbene police trebaju omogućavati promidžbu bezreceptnih lijekova, dodataka prehrani i preparativne kozmetike.

U tvrtki Sigma Plus pri opremanju ljekarni i drogerija surađuju s talijanskom tvrtkom ICAS koja je tržišni lider za to područje u ovom dijelu Europe. Na jedinstven način pri opremanju ljekarni i drogerija spajaju dizajn, kvalitetu materijala i funkcionalnost. Ladicama, ključnom komadu namještaja u ljekarnama, talijanski je proizvođač unaprijedio izgled i uporabljivost.

„Tijekom godina ICAS je običnu i jednostavnu ladicu pretvorio u neizostavan dio za opremanje. Razvijena je ladica za svakodnevnu upotrebu, domišljatošću stručnjaka poboljšane su joj iskoristivost, izgled i jedinstvenost. Ladice su ekskluzivni elementi koji se mogu potpuno prilagoditi potrebi svake ljekarne. Štoviše, robusnost, sigurnost i pouzdanost ICAS-ovih proizvoda koji su potpuno ergonomski i ekološki, rezultat su usredotočenosti na zahtjeve kupaca“, pojašnjavaju u Sigmi Plus, hrvatskoj tvrtki koja se specijalizirala za opremanje po mjeri privatnih i poslovnih prostora.

Među ljekarnama koje su nedavno dobile novo ruho, je Ljekarna Sredojević u zagrebačkom naselju Prečko. Njezini su vlasnici, uz pomoć stručnjaka, preuredili prostor te dobili suvremenu funkcionalnu ljekarnu.

„Sustav ladica, modularnost i njihova kvalitetna izvedba omogućile su nam da ispunimo sve zahtjeve investitora, a prije svega želju za modernim dizajnom ladice te kvalitetnom i pouzdanom izvedbom koja će jamčiti dugotrajnu upotrebu”, kazao je Krešo Martinić iz tvrtke Martinić Art Interijeri. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code