GINEKOLOŠKI KONGRES U TOPUSKOM

GINEKOLOŠKI KONGRES U TOPUSKOM

17. lipnja, 2016.

 

U Topuskom će se od 16. do 18. rujna 2016. godine održati 1. Hrvatski kongres forenzične ginekologije i perinatologije, a pokrovitelji tog skupa su kardinal Josip Bozanić i biskup Vlado Košić. Kardinal Bozanić u statusu je visokog pokrovitelja Kongresa zajedno s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović.

Uz biskupa Vladu Košića, pokrovitelji ginekološkog kongresa u Topuskom su Hrvatska liječnička komora i Hrvatska komora primalja, a na listi organizatora su Hrvatsko katoličko sveučilište, Akademija medicinskih znanosti, HUBOL, nekoliko društava iz Hrvatskog liječničkog zbora te Klinika za psihijatriju zagrebačkog Kliničkog bolničkog centra ‘Sestre milosrdnice’ i Klinika za ginekologiju i porodništvo KB-a ‘Sveti Duh’.

Skup je namijenjen liječnicima specijalistima, specijalizantima ginekologije i opstetricije, anesteziologije, neonatologije; primaljama, medicinskim sestrama, odvjetnicima, te studentima medicine, prava, zdravstvenih studija. Inače, u Hrvatskoj je na snazi Zakon o abortusima iz daleke 1978. godine, a na njegovo preispitivanje na Ustavnom sudu RH čeka se već fascinantnih 25 godina. T 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code