GIBON KENTI PROGNOZIRAO POBJEDU HRVATSKE

GIBON KENTI PROGNOZIRAO POBJEDU HRVATSKE

18. lipnja, 2016.

 

Dan prije utakmice Hrvatske i Češke na Europskom nogometnom prvenstvu gibon Kenti je u Zoološkom vrtu grada Zagreba prognozirao pobjedu Vatrenih.

Njegov izbor nije bio ni brz ni nepromišljen. Naime, u nastambi su ga dočekale dvije kaširane lopte punjene slasticama i ukrašene zastavama Hrvatske i Češke, no kad je ušao u prostor, prvo je stao na svoj plato i sve dobro promotrio. Na posjetitelje Vrta koji su napeto pratili svaki njegov potez, nije ni trepnuo. Istraživački je prvo prišao zastavi Češke, ali na kraju se odlučio izabrati onu Hrvatske. Veselo je srušio loptu s voćem i povrćem te počastio svoju dragu – Kuličku. Ona je u Zagreb stigla iz Češke, pa su njihovi timaritelji strahovali da bi Kenti pri prognoziranju mogao biti pod pritiskom družice. Na sreću, kažu, prevladalo je srce vatreno, a nadaju se, i dobar instinkt.

Inače, Kenti je u Maksimir stigao iz Nizozemske, a na zagrebačkoj adresi s Kuličkom ljubuje već četiri godine. Da tako i nastave, timaritelji im obećaju donijeti još pokoju poslasticu tijekom važnoga nogometnog sraza u Saint-Etienneu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code