IZAZOVNE FOTOGRAFIJE VATEROLSKIH REPREZENTATIVACA

IZAZOVNE FOTOGRAFIJE VATEROLSKIH REPREZENTATIVACA

4. prosinca, 2013.

 

Fran P

Zavodljivi hrvatski vaterpolski reprezentativci u novoj kampanji Hrvatska voli vaterpolo oduzimaju dah! Modni fotograf Goran Matijašec zavirio je u skriveni svijet naših zlatnih junaka izvan bazena i pogledom objektiva otkriva njihovo novo lice. Zlatni vaterpolisti ovom kampanjom pozivaju sve ljubitelje vaterpola i one koji će to postati na nova reprezentativna uzbuđenja koja su pred nama u narednim mjesecima. Kampanju je omogućio partner reprezentacije PBZ Card.

Fotografije prikazuju naše reprezentativce u trenucima opuštanja nakon utakmice, vode nas u skriveni svijet izvan bazena, u trenutke koji su rezervirani samo za njih. Golman reprezentacije Marko Bijač odlično se snašao u ulozi modela, a o snimanju je rekao: “Samo snimanje kampanje bilo je zanimljivo i pomalo smiješno jer nismo navikli na ovakva snimanja, pa je ovo bio pravi izazov. Fotografije su ispale odlično i sretni smo što i na ovakav način promoviramo vaterpolo!”  

Hrvatski su vaterpolisti u ovoj godini postigli sjajne rezultate osvojivši zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Turskoj i broncu na FINA Svjetskom prvenstvu u Barceloni. Kampanja naše najtrofejnije reprezentacije uvod je u novu  sezonu FINA Svjetske lige čija se prva utakmica igra u Zagrebu 10. prosinca u 20.15 sati, a nekoliko dana kasnije, 21. i 22.12., također u Zagrebu, očekuje nas i finale Kupa Hrvatske. Hrvatska vaterpolska reprezentacija pod vodstvom izbornika Ivice Tucka i u idućoj godini nastavlja s borbama za najviša sportska odličja, a kruna sezone je Europsko prvenstvo u Budimpešti.

Kampanju su snimili: Josip Pavić, Luka Lončar, Fran Paškvalin, Maro Joković, Petar Muslim, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Nikša Dobud, Anđelo Šetka, Paulo Obradović, Marko Bijač, Ivan Krapić, Ivan Milaković, Ante Vukičević i Luka Bukić. T

 

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code