BANDIĆEVA ČESTITKA MLADIM KOŠARKAŠIMA

BANDIĆEVA ČESTITKA MLADIM KOŠARKAŠIMA

7. srpnja, 2015.

14362123099037

U povodu osvojene srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu za košarkaše do 19. godina u Ateni, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku mladim košarkaškim reprezentativcima:

Čestitke dečki,

Iako ste se vratili kući sa srebrnom medaljom, samo milimetri su vas dijelili od najvišeg postolja na ovom natjecanju. Ništa manje od zlatnih Amerikanaca zaslužili ste stajati na njemu i podići pehar namijenjen pobjednicima jer ste to svojim igrama, zalaganjem i kvalitetom zavrijedili.

Ovo Svjetsko prvenstvo pokazalo nam je kako ne moramo strahovati za budućnost hrvatske košarke te da su pred nama dani kada će ovi mladići stati uz bok našim, sada već iskusnim reprezentativcima poput Bogdanovića, Šarića, Rudeža, Hezonje i drugih, te da će Hrvatska reprezentacija ponovno biti spremna za najviše dosege u svjetskoj košarci.

Na kraju, još vam jednom upućujem srdačne čestitke i želim vam uspješan nastavak karijera te da, kao i do sada, i na sljedećim natjecanjima budemo ponosni na vas i na način na koji u svijetu predstavljate hrvatsku košarku i sport.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code