GENERALI PODRŽALI PRIJAVU PROTIV IKIĆ BANIČEK

GENERALI PODRŽALI PRIJAVU PROTIV IKIĆ BANIČEK

24. lipnja, 2023.

 

Podržavamo podnesenu kaznenu prijavu, koju je DORH-u podnijela Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.), u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata, protiv gradonačelnice Grada Siska Kristine Ikić Baniček, koja je bila izaslanica predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, na obilježavanju Dana antifašističke borbe, 22. lipnja 2023.,   u tzv. Spomen području Brezovica.

Ikić Baniček tom je prigodom  u svom govoru  izrekla na dosad neviđen i neprimjeren način niz uvreda, nazvavši žrtve Bleiburga i Križnih puteva šljamom, i komemoracije na Bleiburgu – balom vampira. Time je izrekla i uvredu Hrvatskom saboru, inače  pokrovitelju ove manifestacije, tijekom kojih se obilježavaju komunističko-partizanski zločini u poraću 1945,  kada je   pobijeno gotovo  pola milijuna nevinih hrvatskih  ljudi.

Hrvatski generali: Ivan Tolj, Ivan Kapular, Andrija Hebrang, Žarko Tole, Ivica Primorac, Željko Šiljeg i zapovjednik obrane Škabrnje pukovnik Marko Miljanić. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO MARXISTA
  #1 FRANO MARXISTA 24 lipnja, 2023, 18:31

  TKO SU NAŠI BRANITELJI???I TKO SU TUĐMAN –ŠUŠKOVI GENERALI KOJI DOĐOŠE IZ ZAPADNE EVROPE ,GDJE SU SLUŽILI ZAPADNIM KOLONIJALNIM OSVAJAČIMA ZA NOVAC ,UBIJAJUĆI LJUDSKA BIĆA KAO KOLONIJALNA HORDA ZAPADNE SVE KRŠČANSKE ALIJANSE,POD OKRILJEM ATLANSKOG PAKTA ,GLAVNE TERORISTIČKE VOJNE HORDE ,ZAPADNE SVETE ALIJANSE, ZA NOVAC!???

  CRKVA ,ONA ZLOČINAČKA,S’ KAPTOLA , NAS DANAS UCJENJUJE SA SVOJIM KRIŽRIMA O KOJIMA UUVODU REKOH SVE.

  PA SE MORA BREČI DA SU N AŠI=BNRANITELJ=,ODNOSNO RUŠITELJI SOLCIJALIZMA, OBIČNO KRIŽARI IZ TUĐMANOVE KATOLIČKE FALANGE ,SVI DOBRO SITUIRANI ,JER KRIŽARI SE NE VRAČAJU IZ SVOG KRIŽARSKOG POHODA BEZ PLIJENA I TROFEJA I NAPREDOVANJA U HIJERARHIJI ČOPORA, ALAŠE. SVI MORAJU BITI OBRAZOVANI, VJERNAUČKI ,NARAVNO , U ŽUPNIM UREDIMA , KOD SVOJIH FRATARA ,KOJI SU NAJODGOVORNIJI DA SE ODRŽI I UČVRSTI PREDZIĐE KATOKLIČANSTVA, ZLOČINAČKE MEĐUNARODNE ORGANIZACIJE, ČLANICE SVJETSKOG FINANCIJSKOG MAGA. KRIŽARI MORAJU PROĆI OBUKU VJERNAUKA U SVOJIM ŽUPAMA ,DINARSKIH OSOJA I PRISOJA, TE DIPLOMIRATI , MRŽNJU PREMA SVIMA DRUGIM I DRUGAČIJIM KAO GENEZU KATOLIČANSTVA NA OVIM PROSTORIMA , OD TOMISLAVA DO NAŠEGA MILASA , TUĐMANOVOG AĐUTANTA I ČUVARA DRŽAVNOG PEČATA ,ALI I ČOVJEKA IZ ARŽANA, ZMIJAVACA, MJESTA U KOJEMA SE DIŠE , ONAKO STEPINČEVSKI, ONAKO ČISTO KATOLIČKI , A HRVATSTVO SE DODAJE ,ONAKO , KAO APOZICIJA,RADI UKRASA ,DA SE JOŠ POJASNI KATOLIČKA ,ANTROPOIDNA SVIJEST ,KOJA VIŠE NIJE NA STUNJU HOMO EREKTUSA ,VEĆ NA STUPNJU OPAŽANJA ,A TALIBANSKO KATOLIČKO OKO SVE TO ORLOVSKI REGISTRIRA DOKLE SE PRUŽA KATOLIČKA DOMOVINA. TU BISTRINU IM JE U AMANET OSTAVIO ,POKOJNI MILAS, A UTEMELJIO SAMOUKI POVJESNIČAR , KATOLIČKI PROZELIT I STOŽERNIK KRIŽARSKE FALANGE , TUĐMAN. MILAS JE ČOVJEK KOJI JE ODREĐIVAO I PROCJENJIVAO KOLIKO VRIJEDE TALIBANSKI MOZGIĆI. NARAVNO NA SLOBODNOM KATOLIČKOM ŠPEKULATIVNOM TRŽIŠTU ,JER KATOLIČKA CRKVA JE UTEMELJENA NA KASTINSKIM KLASNIM ODNOSIMA , A NJENI SLJEDBENICI , ČANDALE ,SE MORAJU PODVRGAVATI ROBOVSKOJ, SLOBODNOJ SAJMENIŠNOJ UPOTREBI, OSIM ODABRANIH SPARATNACA ,VOJNIKA, , KRIŽARA KOJI, UZ RASPELO I PATRICE OKO VRATA KAO REGISTARSKU MARKICU ZA OBILJEŽAVANJE,DOBIVAJU U NATURI I STALNIM NOVČANIM BENEFICIJAMA. TO JE KATOLIČKI ZAKON PONUDE I POTRAŽNJE,ALI SAMO NA CRKVENOJ BURZI. A CRKVA U HRAVTA SMATRA DA JE OVA DRŽAVA TEOKARTATSKA JER JU JE CRKVA ,UZ ANGAŽIRANJE SVOJIH DINARSKIH TALIBANA ,POTOMAKA STEPINČEVIH KRIŽARA, OSLOBODILA ISPOD KOMUNISTIČKE VALADAVINE ,POD KOMANDOM SVOGA PROZELITA ,SAMOUKOG POVJESNIČARA TUĐMANA I PROFESIONALNOG KRIŽARA ŠUŠKA, PA JE U TOM SVOJSTVU ANGAŽIRALA JEZGRU SVOJIH KRIŽARA KOJI SU ARLAUCIMA , KATOLIČKOM MRŽNJOM I PATRICAMA OKO VRTATA ,KAKO REKOH, POD KOMANDOM PROZELITA TUĐMANA , OSLOBODILA HRVATSKU OD KOMUNISTIČKOG TOTALITARIZMA I NJEGOVOG SAMOUPRAVLJANJA ZBOG ČEGA IM PRIPADA POSEBNA I STALNA BENEFICIJA KOJU IM ,KAKO STAVRI STOJE ,NE MOŽE DRŽAVA ISPLAČIVATI U ONIM IZNOSIMA KOJI BI BILI PRIMJERNI AMERIČKIM PLAČENICIMA KOJI SE ŠKOLUJU, KAO KRIŽARI ,REČE CHOMSKY, U SJEVERNOJ KAROLINI ,KOJI SU UVJEK NA USLUZI CIE ZA OBARANJE SVJETSKIH NEPOČUDNIH REŽIMA KOJI NISU PO VOLJI VATIKANA I PENTAGONA.-
  TAKO NAŠI , BRANITELJI,ALI SAMO ONAJ DIO ,SLJEDBENICI UZORA IZVORNIH KATOLIČKIH KRIŽARA , SAV SVOJ BIJES, ONAJ KRIŽARSKI, SU RASIPALI PO SAVSKOJ VEĆ NEKOLIKO DANA TRAŽEĆI NEKE NOVE PRIVILEGIJE ,JER JE TAKO UVJEK BILO DA SU KRIŽARI ,ZA SVOJE USLUGE UZIMALI U NATURI I PRIVILEGIRANOM MATERIJALNOM STATUSU ŽIVLJENJA ,ALI UVJEK SVOJOJ NA USLUZI , GOSPODARICI CRKVI. NA USLUZI DA IZVRŠAVAJU I NAJZLOČINAČKIJE POSLOVE KOJI JOJ GARANTIRAJU APSOLUTNU DOMINACIJI VLADANJA I ZGRTANJA BOGATSTAVA U STATUSU KASTE.
  PREMA TOME ,PROIZLAZI OČEVIDNO ,VLADA BI MORALA POZVATI CRKVU I NAGODITI SE SA NJOM TIČUĆI SE DOKIDANJA PROTESTA NJENIH KRIŽARA U SAVSKOJ ,INAČE DRUGOG PUTA NEMA.
  I ZAPADU ,U NAPREDNIM I UREĐENIM DEMOKRACIJAMA, KAO ŠTO JE AMERIČKA,PA ŠPANJOLSKA ,PA GRČKA ,PA PORTUGALSKA ,PA BELGISKA ,PA BUGARSKA ,RUMUNJSKA , I SVE ZAKRPE NA PRKNU ZAPADNE SVETE ALIJANSE I SVETE MATERE CRKVE ,ZLOČINAČKO-KASTINSKE KOROPORACIJE KOJE SU OZRAČENE KAO KATOLIČKE TISUĆ-GODIŠNJOM ROBOVSKO-ČANDALSKOM DEMOKRACIJIOM,KADA SE, UMJESTO ZA STOLOM , SJEDILO NA LOMAČI. I ZBOG TOG POSTIGNUTOG IMIGGIA DANAŠNJI SINDIKATI U NABROJANIM ZEMLJAMA , SA SVOJIM RADNICIMA, DEMOKRACIJOM PERU ULICE ,A PRAVDU DEMONSTRIRAJU POD PROZIORIMA SVOJIH VLADA ILI U CRKVAMA NA MOLITVAMA ,PREPORUČUJUĆI SE ONIMA TAMO NA DRUGOM SVIJETU,GDJEM SE UŽIVA U ZEMLJI DEMBELIJI.

  ETO,ŠTO REKOH U UVODU,NAŠ JE BRANITELJ DOBRO OBRAZOVAN .ON SVE ZNA. NARAVNO, ON ZBOG TOGA NOSI I MOLITVENIK SVETOG ANTE U DŽEPU I BLAŽENOG NIKOLE TAVELIĆA ,A BIT ĆE DA JE I STEPINČEV BREVIJAR DOBRO PROSTUDIRAO.
  NEKA, NEKA MI IMAMO I TAKVIH BRANITELJA KOJI SE NE LIBE PONOVNO UPOZORITI GRAĐANE HRVATSKE DA SU IM BRANITELJI DONIJELI SLOBODU KOJU UŽIVAJU NE RADEĆI NIŠTA , A SVE ZBOG TOGA DA SE POSVETE MOLITVI, JER SU 45 GODINA, U SOCIJALIZMU , BILI ZABACILI MOLITVU SVE ZBOG JEFTINIH LJETOVANJA,SVINJSKIH POLOVICA I OSMOG MARTA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code