HNS: ZANIMA NAS BUDUĆNOST, A NE PROŠLOST AGROKORA

HNS: ZANIMA NAS BUDUĆNOST, A NE PROŠLOST AGROKORA

10. listopada, 2017.

 

 

Nastavno na predstavljeno revidirano financijsko izvješće Agrokora d.d. i revidirani konsolidirani financijski izvještaj grupe Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati ponavlja svoj nedavno izrečeni stav u javnosti.

Prošlost Agrokora načelno je svima jako dobro poznata i neupitno je da je riječ o koncernu koji je imao velikog utjecaja na hrvatsku industriju i poljoprivredu. Napravljeno je puno dobrih poteza, ali i onih loših, što je rezultiralo time da je kompanija zapela u velike financijske probleme. Kako je do toga došlo i tko je za to odgovoran istražit će mjerodavna državna tijela i institucije koje će, utvrde li se nepravilnosti, u konačnici postupiti sukladno zakonima Republike Hrvatske.

Za HNS je, kao i u mnogim drugim pitanjima, najvažnija budućnost, pa tako i buduće poslovanje Agrokora s fokusom na njegovo daljnje razvijanje, na dobrobit svih njegovih zaposlenika i hrvatskog gospodarstva općenito s naglaskom na vraćanje dugova svim dobavljačima, spašavanje radnih mjesta, te očuvanje hrvatske poljoprivrede i industrijske proizvodnje.

I zaključno, s obzirom na brojne medijske upite naglašavamo da se u sudske procese ne želimo miješati, njih vode za to nadležne institucije. Zanima nas isključivo budućnost Agrokora i radna mjesta, a ne potencijalna individualna odgovornost bilo koga, pa tako, ni Bože Petrova, Zdravka Marića ili Andreja Plenkovića. Pozivamo sve aktere na hrvatskoj političkoj sceni na ozbiljnost i odgovornost u javnoj komunikaciji u slučaju Agrokor. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Anonimno
    #1 Anonimno 11 listopada, 2017, 14:50

    Kratka i jasna budućnost…Zbog poteza Todorića u agrokoru, MLADOST ODLAZI VAN….Nenad Ivanković: ŠTO JE OSTALO PREDSJEDNIČE/u ovom slučaju PREDSJEDNICE/…..Šta ste konkretno poduzeli da mladi ostanu da ne odlaze….Ništa…Samo lajete i mlatite praznu slamu…Ajmo bar jedan konkretan potez….Najprije za rad REDOVNA isplata plaće kao i vani…A tko to ne radi IMOVINU na BUBANJ, isplati radnike i ugasi firmu…No deset godina ju ne smije osnovat…Al uvijek se nađe RUPA u propisima.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code