MEĐUNARODNA NACIONALISTIČKA KONFERENCIJA I MIMOHOD ZA GENERALE

MEĐUNARODNA NACIONALISTIČKA KONFERENCIJA I MIMOHOD ZA GENERALE

4. travnja, 2012.

hsp

Hrvatska čista stranka prava će 13. travnja 2012. u Zagrebu organizirati Međunarodnu nacionalističku konferenciju, a 14. travnja mimohod kroz Zagreb pod nazivom “ZA GENERALE”.

Konferencija se održava 13. travnja u 18.00 sati, u Matici hrvatskoj, Strossmayerov trg 4. Tema Međunarodne nacionalističke konferencije je “Važnost povezivanja nacionalista Europe”. O toj temi na konferenciji će kao domaćini govoriti Josip Miljak, Frano Čirko i prof. dr. Tomislav Sunić, te gosti iz srodnih organizacija diljem Europe (iz Mađarske, Bugarske, Poljske, Belgije, Njemačke, Austrije i Francuske. Organizator konferencije je HČSP-ovo obrazovno tijelo – Pravaška akademija “Milan pl. Šufflay”.

Dan nakon konferencije, točnije 14. travnja 2012. u 11 sati biti će organiziran mimohod kroz Zagreb pod nazivom “ZA GENERALE”. Mimohod se organizira povodom godišnjice sramotne presude hrvatskim generalima u Haagu. Početna točka mimohoda je Trg kralja Tomislava (preko puta Glavnog željezničkog kolodvora). Završna točka mimohoda je Trg bana Jelačića, gdje će biti održani i prigodni govori. Mimohodom i govorima ćemo jasno, bez ustručavanja, reći što mislimo ne samo o presudi, već i o domaćim izdajnicima koji su hrvatske generale doveli u poziciju da im se sudi po svjetskim inkvizicijskim sudovima.

Organizator mimohoda je Mladež HČSP-a. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code